1 / 5

Constructiile, real estate-ul, retail-ul si banking-ul – minele de aur ale recruiter-ilor

Primele cinci luni ale anului au adus principalelor companii de recrutare si leasing de personal din Romania, cresteri ale veniturilor intre 10% si 60%, fata de acelasi interval al anului trecut.

Industriile care au adus cele mai mari castiguri recruiterilor anul acesta au fost constructiile, real estate-ul, retail-ul si banking-ul, sectoare care au inregistrat o dezvoltare foarte rapida.

„Ca si anul trecut nevoia de personal la nivel de industrie este generat de dezvoltarea industriei prin aparitia de noi unitati sau prin dezvoltarea celor existente sau de cresterea fluctuatiei de personal in interiorul industriei. In continuare domeniile din constructii, productie, bancar se confrunta cu lipsa de personal. In plus, se accentueaza nevoia de ingineri, avocati si specialisti financiar contabili, si nevoia de specialisti achizitii, logistica, cost control si gestiune”, sustine Bianca Moraru Demeter, Project Manager in cadrul Professional.

Posturile cele mai solicitate au fost cele de conducere in sectorul financiar si cele de general management, potrivit Mihaelei Perianu, Director General al grupului Aims Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri