Seful FATA a demisionat

Seful FATA a demisionatDiego De Gennaro (foto stanga) director general al companiei Fata Asigurari a demisionat din functie la inceputul aceste luni, in locul sau fiind numit, de catre consiliului de administratie al societatii, Bogdan Pirvu (foto dreapta), care detinuse functia de director general adjunct.

Astfel, Bogdan Pirvu a devenit director general al FATA Asigurari, ocupand pozitia ramasa vacanta prin aprobarea de catre actionariatul societatii a cererii de retragere a lui Diego De Gennaro din toate functiile detinute. Diego de Gennaro preluase conducerea companiei in luna iulie 2009, cand l-a inlocuit in functie pe Riccardo Montanari.

Mihai Barsan, noul vicepresedinte de marketing al Ursus Breweries

Mihai Barsan, noul vicepresedinte de marketing al Ursus BreweriesUrsus Breweries a anuntat numirea lui Mihai Barsan (foto) in functia de vicepresedinte de marketing al companiei, ocupata in prezent de Grant McKenzie. Anuntul vine dupa numirea lui Grant McKenzie ca director de marketing al subsidiarei SABMiller din Republica Ceha.

Krzysztof Andrzejewski a fost numit vice presedinte vanzari si distributie a Ursus Breweries, pozitie pentru care detine interimatul din septembrie 2011.

Maxim Khitrov pleaca de la sefia Lukoil

Maxim Khitrov pleaca de la sefia LukoilFiliala locala a grupului petrolier rus Lukoil are un nou director general, in persoana lui Victor Jumbei, care il inlocuieste pe Maxim Khitrov.

Maxim Khitrov va prelua functia de director general al Lukoil Severo-Zapadnefteproduct, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

El a venit la carma Lukoil Romania in vara lui 2010, inlocuindu-l pe Constantin Tampiza, care a ramas in cadrul companiei ca reprezentant al presedintelui grupului petrolier, Vaghit Alekperov.

Lufthansa are un nou director general pentru Romania si Moldova

Lufthansa are un nou director general pentru Romania si MoldovaOperatorul aerian Lufthansa are un nou director general pentru Romania si Moldova, Patrick Artiel (foto), care il inlocuieste pe Stefan Versemann.

Stefan Versemann, de origine germana, a ocupat 4 ani functia de director pentru Romania.

Belgianul Patrick Artiel vine din Olanda unde a fost directorul general al grupului Lufthansa din ianuarie 2010.

Artiel a mai ocupat functiile de director general pentru Lufthansa si Swiss in Olanda, dar si director de vanzari Swiss in Belgia.

Ali Ergun Ergen este noul CEO al Anchor Grup

Ali Ergun Ergen este noul CEO al Anchor GrupOperatiunile Anchor Grup, dezvoltatorul primul mall de pe piata locala, in Romania si Republica Moldova vor fi conduse din acest an de Ali Ergun Ergen, unul din cei mai experimentati manageri din piata imobiliara. Numirea sa in functia de CEO „marcheaza inca o data ritmul competitiei pe piata de retail”, potrivit comunicatului oficial al Anchor.

Wall-Street.ro a scris pentru prima data de intoarcerea lui Ali Ergun Ergen (foto) in cadrul Anchor Grup. La acel moment, oficialii Anchor declarau ca relatia lui Ali Ergun Ergen cu Anchor Grup se concretizeaza in ”acordarea de consiliere pe o serie de proiecte in desfasurare”, insa recent, dezvoltatorul a anuntat numirea lui Ergun Ergen in functia de CEO pentru operatiunile Anchor in Romania si Republica Moldova, unde controleaza centrul comercial Shopping MallDova.