O romanca a fost numita la conducerea Centrului Tehnic Titu

O romanca a fost numita la conducerea Centrului Tehnic TituAnica Muntean (48 ani) a fost numita la conducerea Centrului Tehnic Titu in locul francezului Fabrice Jouanny, care a coordonat timp de patru ani proiectul.

In septembrie anul trecut, Muntean ocupa functia de director tehnic al Centrului Tehnic de la Titu.

Anica Muntean s-a nascut in 1964 in Turnu Magurele, judetul Teleorman si a absolvit Institutul Politehnic din Timisoara. Muntean si-a inceput cariera la Dacia, in 1989, ca inginer tehnolog. Anica a participat activ la industrializarea noilor vehicule, incepand cu Solenza si continuand cu Logan, Sandero si Duster.

Udriste, inlocuit la conducerea Metrorex

Udriste, inlocuit la conducerea MetrorexGheorghe Udriste (foto) a fost schimbat din functia de director general al companiei Metrorex, atributiile sale fiind preluate, in calitate de director general interimar, de Gabriel Constantin Sburlan, sef de exploatare al metroului bucurestean.

Udriste, care conduce compania din februarie 2009, va ramane in Metrorex, unde va ocupa functia de director de investitii si achizitii publice.

Provident are un nou director general

Provident are un nou director generalProvident Financial Romania are un nou director general, in persoana lui Ivo Kalik, dupa ce Russell Johnsen, care in ultimii trei ani si jumatate a condus activitatea companiei, a preluat aceeasi functie la sucursala din Cehia si Slovacia.

Ivo Kalik are o experienta de peste 15 ani in Provident si, in ultimii ani, a condus operatiunile din regiunea Guadalajara in Mexic. Inainte de activitatea din Mexic, Ivo a ocupat diverse pozitii in departamentul de operatiuni din Provident Cehia si a condus departamentul de operatiuni din Slovacia la momentul extinderii companiei pe aceasta piata.

Maymat renunta la pozitia de presedinte BRD

Maymat renunta la pozitia de presedinte BRDAlexandre Paul Maymat a renuntat, din motive personale, la preluarea functiei de presedinte-director general al BRD-Groupe Societe Generale (BRD), a doua banca din Romania in functie de active, iar vicepresedintele Petre Bunescu va fi in continuare presedinte interimar.

"Propus pentru a ocupa postul de preaedinte director general al BRD - Groupe Societe Generale, domnul Alexandre Maymat a invocat motive personale care determina intoarcerea sa la Paris. In consecinta, banca a hotarat sa retraga candidatura domnului Maymat supusa autorizarii Bancii Nationale a Romaniei. Un nou candidat va fi propus aprobarii organelor statutare ale BRD si BNR. Presedintia interimara este asigurata in continuare de domnul Petre Bunescu, conform deciziei CA din 27.04.2012", se arata intr-un raport al BRD transmis la Bursa de Valori Bucuresti.