Rozica Ovejanu CFO Holcim Romania

Rozica Ovejanu, 44 de ani, si-a inceput activitatea in industria cimentului in 1996 si are o vasta experienta in contabilitate, fiscalitate si control.

Inainte ca Holcim sa achizitioneze fabrica de ciment din Campulung, a lucrat timp de 8 ani pentru CIMUS Campulung (numele fabricii de ciment dinainte de a fi preluata de Holcim). Parcursul ei profesional include diferite functii in cadrul Holcim Romania incepand cu 2002, cand a devenit contabil-sef al Holcim Romania.

Ulterior, a fost numita controlor financiar in cadrul Holcim Romania, iar din 2004, Rozica Ovejanu este director financiar.

Ea a absolvit Facultatea de Finante si Contabilitate din cadrul Academiei de Stiinte Economice Bucuresti si diferite programe post-universitare in cadrul IMD, Lausanne, Elvetia.


Esti director financiar sau antreprenor interesat de fiscalitate? Participa la conferinta “Fiscal 2013” organizata de Wall-Street.ro miercuri, 3 aprilie. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul disponibil aici.


Paul Vu Huy Dat CFO Lafarge Romania

Paul Vu Huy Dat a fost numit CFO in cadrul Lafarge Romania in mai 2010, dupa ce timp ce trei ani a detinut functia de director financiar la unitatea operationala a diviziei de ciment a grupului din Honduras.

CFO Lafarge Ciment (Romania) a ocupat anterior pozitii in controlling si audit in Asia, respectiv in cadrul Lafarge.

Paul Vu Huy Dat este absolvent al Institute d'Administration d'Entreprise si detine o diploma in economie

Sorin Trifa CFO Carpatcement

Sorin Trifa (45 ani) este, din 2005, director financiar al Carpatcement Holding S.A. El coordoneaza activitatea financiara a companiei.

In 2001 cand s-a alaturat echipei Carpatcement Holding, Sorin Trifa ocupa atunci postul de manager raportare si consolidare. Ulterior, a fost numit director economic.

In perioada 1996 - 2001 a fost Senior Auditor in cadrul companiei de consultantaPricewaterhouseCoopers (PwC) din Bucuresti.

Si-a inceput cariera ca asistent universitar in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

In 1995, Sorin Trifa, a finalizat cursurile Master of Business Administration (MBA) din cadrul Herriot Watt University din Edinburgh, Marea Britanie. Este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti.