Fabrica Daimler la Sebes

Fabrica Daimler la Sebes

Star Transmission, detinuta de concernul german Daimler, a inaugurat la Sebes o unitate de montaj cutii viteza cu dublu ambreiaj pentru autoturismele Mercedes-Benz.

Investitia pentru hala de productie cu o suprafata de circa 13.000 de metri patrati este de aproape 40 milioane euro.

Locuri de munca: 150 de muncitori ai fabricii

750 de locuri de munca in Cluj

750 de locuri de munca in Cluj

Bosch a inaugurat in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania.

Investitia a fost de peste 70 milioane euro.

Locuri de munca: 750 de angajati la sfarsitul acestui an;

Centru de servicii Vodafone

Centru de servicii Vodafone

Vodafone a inaugurat un centru de servicii si suport IT la Bucuresti, unde va angaja in urmatorii trei ani 2.000 de persoane, si care va deservi sase operatori ai grupului, din Marea Britanie, Spania, Italia, Germania si Irlanda.

Continental - Locuri de munca

Continental - Locuri de munca

Continental Romania a anuntat in mai ca vrea sa angajeze 1.500 de persoane pana la finalul anului, cu 500 mai mult decat avea in plan la inceputul anului.

O fabrica mutata din China

O fabrica mutata din China

Compania American Superconductor deschide o fabrica in Timisoara, unde va muta o parte a productiei de componente pentru turbine eoliene de la operatiunile pe care le are in China, parte a unui plan mai amplu de restructurare si reducere de costuri.

Locuri de munca la eMag

Locuri de munca la eMag

Retailerul eMag va lansa luna aceasta un nou proiect de investitii numit „Centrul de Dezvoltare Software eMag IT Research” care va contribui, in perioada 2014 – 2021, cu 25,8 milioane de euro la dezvoltarea regionala. Proiectul va genera 203 locuri noi de munca.

Japonezii angajeaza 2.000 de persoane

Japonezii angajeaza 2.000 de persoane

Concernul japonez Sumitomo, care detine o fabrica de cablaje auto in Caransebes, judetul Caras Severin, va extinde investitia la Drobeta Turnu Severin, unde va deschide o hala de productie, urmand sa fie angajate aproximativ 2.000 de persoane.