1 / 7

Carrefour va trece de 1 mld. in 2008

Pentru anul acesta, retailerul francez estimeaza ca va inregistra o cifra de afaceri increstere cu 30% fata de 2006, atingand valoarea de 800 milioane de euro, potrivit declaratiilor directorului general al companiei, Jacobo Caller Celestino.

"Anul acesta, cifra noastra de afaceri va depasi 800 milioane de euro, urmand ca anul viitor sa trecem de pragul de un miliard de euro", a declarat directorul general al operatiunilor Carrefour in Romania, care a precizat ca in 2006 lantul Carefour a avut o cifra de afaceri de 609 milioane de euro in Romania.

Preconizarile pentru anul acesta sunt facute fara a lua in considerare volumul de vanzari realizat de lantul de supermarketuri Artima, intrucat compania franceza inca mai asteapta decizia finala a Consiliului Concurentei pentru finalizarea tranzactiei.

"Dupa Craciun speram sa avem raspunsul Consiliului Concurentei privind preluarea lantului Artima", a mai spus Celestino.

Carrefour Romania a semnat un acord de preluare a lantului de supermarketuri Artima, pentru 55 milioane de euro, cu scopul de a-si consolida pozitia de piata.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri