1 / 8

Sucu estimeaza o crestere de 10-15% in 2008

Pentru anul acesta, presedintele celui mai mare grup din industria romaneasca a mobilei, se asteapta la o crestere a afacerilor sale de 10-15%, in ritm cu piata, in conditiile in care anul trecut vanzarile Mobexpert au inregistrat o crestere medie de 28% la nivel regional, comparativ cu 2006.

“Anul acesta ne propunem sa crestem in ritm cu piata pentru ca noi avem o particularitate, si anume aceea ca o mare parte din coloana vertebrala a produselor noastre sunt fabricate in Romania. Anul trecut ne-am propus o majorare mai mica si am crescut mai mult, insa in 2008 chiar daca piata ne-ar cere-o tot nu am fi capabili sa crestem productia”, a declarat, intr-un interviu acordat Wall-Street, Dan Sucu, presedintele grupului Mobexpert.

In cursul anului curent, Mobexpert va investi 8 milioane de euro in deschiderea, in luna aprilie, a patru hipermagazine la Suceava, Ploiesti, Pitesti si Bucuresti. Pe langa aceste inaugurari, grupul va continua si investitia de la Targu Mures lansata in mai 2007 si care se ridica la 28 de milioane de euro. Tot la Targu Mures in cadrul aceluiasi proiect, va fi terminata constructia celei mai moderne platforme logistica a Grupului Mobexpert, devenind functionala in al doilea trimestru din 2008.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri