1 / 6

Evolutie tehnologica si costuri mai mici

Doua dintre cele mai cunoscute retele stomatologice din Capitala, Dent Estet, deschisa in 1999 de medicul stomatolog Oana Taban si Velvet Dental, inaugurata in anul 2004, au observat care sunt punctele de atractie care ii fac pe straini sa apeleze la serviciile clinicilor autohtone.

“Practic, serviciile stomatologice sunt din ce in ce mai apreciate tocmai datorita faptului ca se realizeaza mult mai repede decat in tarile Europei de Vest, costul este mult mai mic, iar calitatea serviciilor este similara cu orice clinica premium din Europa de Vest sau Statele Unite”, declara Oana Taban (foto), managing partner Dent Estet.

De aceeasi parere este si Gheorghita Dinu, director executiv Velvet Dental, care considera ca „in ultimii trei ani piata stomatologica din Romania a inregistrat o evolutie tehnologica comparativa cu cele mai mari clinici stomatologice din lume, iar medicii romani se ridica si ei la standardele cerute in afara”.

„Pe langa componenta legata de calitatea lucrarilor stomatologice si a preturilor avantajoase, strainii apreciaza, de asemenea, faptul ca in cele mai multe clinici doctorii le vorbesc limba natala la perfectie si le pot explica fiecare pas al tratamentului. Pe langa acest lucru, afluxul de pacienti este influentat si de componenta turistica pe care o are Romania”, considera Oana Taban.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri