1 / 5

McDonald's Unirii va fi mereu un punct de atractie

Cel mai mare lant de restaurante din lume, McDonald's, va incheia anul cu o crestere de 25% fata de anul trecut si vanzari de peste 100 milioane de euro realizate de cele 57 de restaurante existente in prezent, la care se vor adauga inca sase pana anul viitor.

Printre cele mai profitabile restaurante McDonald's sunt cele din Unirii, Romana, Gara de Nord, McDrive-ul din Dristor, cel din Buzesti. “Cel din Unirii va fi mereu un punct de atractie, in Romana ne ajuta aglomerarea urbana, iar in zona Garii de Nord exista un trafic intens de oameni”, ne-a precizat Cristian Savu, director de comunicare McDonald's Romania.

Bineinteles, succesul McDonald's in Romania este asigurat, pe langa brandul puternic, de o pozitionare foarte bine aleasa, in zona marilor artere comerciale si rutiere atat din Capitala, cat si din restul tarii.

Pentru 2009, compania a anuntat deja intre 8 si 10 restaurante noi in orase in care sunt deja prezenti si in localitati neincluse pana acum, ca de exemplu Piatra Neamt, alocand un buget de 25 milioane de euro de la compania-mama.

In plus, cea mai longeviva locatie McDonald's in Romania, deschisa in 16 iunie 1995 la parterul Unirea Shopping Center, a beneficiat de investitii de 1 milion de euro in modernizare, pentru a imbratisa noul concept McDonald's cu facilitati ultra-moderne si internet wireless gratuit.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri