1 / 4

Primul magazin din Bucuresti, o investitie de 12 mil. euro

" Avand in vedere ca Dedeman a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 250 de milioane de euro cu 12 magazine, dar si ca in 2009 mizam pe aceleasi vanzari, in conditiile in care vom mai deschide inca 4 unitati, este foarte probabil ca in 2015, cand ne-am propus sa avem 30 de magazine sa ajungem la jumatate de miliard de euro", spune Dragos Paval (foto), presedintele si actionarul majoritar al Dedeman.

Reteaua de magazine Dedeman numara in prezent 13 unitati, dupa ce vineri a fost deschis primul magazin din Bucuresti, in urma unei investitii de 12 milioane de euro, suma care include si pretul terenului.

Magazinul din Bucuresti, cu o suprafata construita de 12.500 de metri patrati, este amplasat pe un teren de 30.000 de metri patrati. Pana la sfarsitul anului, Dedeman urmeaza sa mai deschida inca trei magazine, in Bucuresti, Buzau si Iasi.

"Urmatorul magazin din Bucuresti va avea o suprafata construita de 14.500 de metri patrati si va fi finalizat in toamna acestui an", afirma Paval. Daca primul magazin este localizat pe Soseaua Giurgiului, noua locatie din Capitala va fi amplasata in cartierul Militari, in zona Valea Cascadelor.

Paval a precizat ca cel de-al doilea magazin va fi construit pe un teren de 25.000 de metri patrati. " Terenul a fost cumparat anul trecut, in parteneriat cu cei de la Selgros. Noi am platit banii pentru 30% din teren, restul fiind achitat de Selgros", a declarat Paval pentru Wall-Street, fara a preciza insa care a fost pretul de achizitie al terenului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri