1 / 7

Jucatorii din curierat, intarzieri de 1-2 ore

Piata de transporturi din Capitala a fost afectata de greva de la Metrorex, iar cei mai importanti jucatori din industria de curierat acuza efectele blocarii traficului auto. “Bineinteles ca aceasta greva ne-a afectat, in sensul ca am avut mai multe intarzieri. Curierii au ajuns cu greu in zonele unde trebuiau sa faca livrari. Posibilitatea unor marionete politice de a lua hotarari care sa creeze haos ar trebui drastic amendata. Suntem iarasi la mana unor insi care, chiar daca au mai comis fapte de acest gen, le continua nestingheriti”, afirma Felix Patrascanu, managing director Fan Courier.

Si compania Pegasus a evaluat in aceeasi maniera ziua de ieri. “Am fost afectati de greva de la metrou, pentru livrarile express am avut intarzieri de 1-2 ore. Zonele unde au intampinat cele mai mari probleme au fost Stefan cel Mare si Baneasa. Curierii care distribuie in zona centrala a Capitalei au scutere si au putut sa se miste mai bine. In ceea ce priveste expedierile in tara, acestea ajung la timp pentru ca masinile pleaca seara”, spune Sorin Ghinescu, marketing manager Pegasus.

Pe de alta parte, Bogdan Enache, general manager TNT Romania, a constatat ca ziua de marti nu a fost diferita fata de una normala de final de an. “Nu am avut probleme mai mari decat in mod normal, oricum, aceasta perioada de sfarsit de an este una cu probleme din punct de vedere al traficului. In primul rand, curierii cunosc foarte bine traseele si incearca pe cat posibil sa evite zonele aglomerate. In al doilea rand, si clientii sunt mai permisivi intr-o astfel de situatie. In plan general, este o situatie neplacuta si de evitat, insa asa e in Romania”, ne-a spus Bogdan Enache.

La realizarea acestui articol cu contribuit Alina Apetrei, Camelia Bucioveanu, Laura Culita, Liviu Florea, Roxana Grosu, Sorina Negrila.


Metrorex a cerut suspendarea grevei de la metrou, procesul are loc maine

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri