3 / 5

Fostul sef al SpenglerFox Romania si un partener al LDS si-au facut businss in executive search

Marius Precu, 34 de ani, a plecat din functia de country manager al companiei de executive search SpenglerFox, parte a grupului irlandez Grafton, pentru a infiinta, alaturi de Oana Ciornei, fost COO si partener al Leadership Development Solutions (LDS), propria firma de executive search, TheSearchers.

Mary Kramer, managerul regional al companiei irlandeze de executive search SpenglerFox, ce coordoneaza regiunea Balcanilor si Grecia, a preluat conducerea SpenglerFox Romania, ramasa vacanta in urma plecarii lui Marius Precu, fostul country manager.

Precu este absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila si inainte de a se alatura SpenglerFox, unde a coordonat timp de doi ani operatiunile din Romania si Bulgaria, a mai lucrat vreme de sapte ani in industria farmaceutica, la Sandoz si Sicomed.

Partenerul sau de business, Oana Ciornei, este specializat in FMCG si tehnologie, lucrand timp de noua ani in cadrul Coca-Cola HBC, pe pozitii manageriale in departamentele de IT si HR.

LDS, partenerul pentru piata locala al Korn/Ferry International, cea mai marecompanie de executive search din lume, este condusa de Radu Furnica, unul din cei mai respectati “vanatori de executivi” din Romania.

Grupul irlandez Grafton este prezent in Romania si prin Grafton Recruitment Romania, firma specializata in recrutare bazata pe taxa de succes, cu afaceri de circa 0,7 milioane de euro in 2008.

Printre jucatori importanti de pe piata locala de executive search se afla Leaderhip Development Solutions (LDS), partenerul din Romania al Korn/Ferry International, George Butunoiu Ltd., Pedersen & Partners, Stanton Chase sau K.M. Trust.

SpenglerFox: Unii jucatori din executive search au inceput sa lucreze cu success fee

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri