LUNI: Banca Nationala prezinta raportul asupra inflatiei

LUNI: Banca Nationala prezinta raportul asupra inflatieiBanca Nationala a Romaniei (BNR) va prezenta intr-o conferinta de presa raportul trimestrial asupra inflatiei.

Raportul va fi prezentat de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care va raspunde si la intrebari cu privire la evolutiile macroeconomice.

MARTI: Institutul Aspen Romania organizeaza conferinta economica anuala

MARTI: Institutul Aspen Romania organizeaza conferinta economica anualaConferinta va reuni 150 de experti si reprezentanti ai sectorului public si privat, cu scopul de a continua seria de dezbateri legate de viitorul guvernantei economice europene organizate de Institutul Aspen Romania.

Evenimentul va contribui la dezvoltarea unei noi abordari pentru un model de competitivitate nationala, dincolo de dimensiuni abstracte, dar concentrat nu doar asupra deciziilor individuale, ci a cadrului de competitivitate.

MIERCURI: Prima zi a conferintei How To Web

MIERCURI: Prima zi a conferintei How To WebConferinta How to Web 2011 isi deschide portile saptamana viitoare pentru 750 de specialiati din domeniul Internetului. In prima zi a acestui eveniment miercuri, 9 noiembrie, incepand cu ora 09 :30, va avea loc prezentarea « Viitorul construirii unei afaceri pe web » sustinuta de Doug Richard. Acesta este cunoscut datorita participarii in emisiunea Dragon’s Den, varianta din UK si este „antreprenor in serie” si angel investor.

MIERCURI: Economistul libertarian Hans-Hermann Hoppe sustine o conferinta la Bucuresti

MIERCURI: Economistul libertarian Hans-Hermann Hoppe sustine o conferinta la BucurestiEconomistul libertarian adept al scolii austriece Hans-Hermann Hoppe va lansa cartea "Teoria socialismului si a capitalismului" in cadrul a doua conferinte sustinute la Bucuresti, cu ocazia unui deceniu de la fondarea Institutului Ludwig von Mises Romania.

Prima conferinta va avea loc miercuri, 9 noiembrie, la Academia de Studii Economice, iar tema va fi "On Politics, Money, and Banking".

A doua conferinta, care va fi sustinuta in 10 noiembrie la Bucuresti, se intituleaza "Entrepreneurship with Fiat Property and Fiat Money" si este organizata la Universitatea Romano-Americana.

MARTI: Semnare memorandum de colaborare intre BVB si Bursa din Bulgaria

MARTI: Semnare memorandum de colaborare intre BVB si Bursa din BulgariaDeschiderea oficiala a Bursei de Valori Bucuresti va fi oficiata de catre reprezentanti ai pietei romanesti si a celei din Sofia.

Evenimentul este organizat cu ocazia semnarii unui memorandum de colaborare Bursa de Valori Bucuresti si Bursa de Valori din Bulgaria


MIERCURI: Conferinta BenQ

MIERCURI: Conferinta BenQProducatorul asiatic de electronice, BenQ, va sustine miercuri dimineata o conferinta in care va prezenta noile tehnologii eco-friendly create de companie. Printre ele se numara proiectoare, monitoare si camere foto digitale.

MARTI: Chevrolet prezinta Camaro

MARTI: Chevrolet prezinta CamaroChevrolet organizeaza un test drive in orasul Zadar, din Croatia, cu noul model Camaro.

Noul model Chevrolet Camaro cu motor V8 de 432 CP s-a intors in Europa dupa o perioada de absenta de zece ani, pretul pentru Romania fiind de 44.900 euro cu TVA pentru coupe si 49.900 euro cu TVA pentru decapotabila.

MIERCURI: Lufthansa Romania anunta strategia de viitor

MIERCURI: Lufthansa Romania anunta strategia de viitorVa fi prezent Ofer Kisch, general manager pentru Europa Centrala si de Est al Lufthansa Group,

Kisch va anunta noi rute pentru Lufthansa Romania din 2012.

Compania va anunta pozitia pe piata locala in 2011, rezultate financiare globale inregistrate, strategia de viitor a Lufthansa Romania si planuri pentru 2012.


MARTI: Lansarea Call Of Duty: MW3

MARTI: Lansarea Call Of Duty: MW3Producatorul de jocuri Activision si studiourile Infinity Ward si Sledgehammer Games vor lansa unul din cele mai asteptate jocuri al anului: Call Of Duty - Modern Warfare 3.

Evenimentul va avea loc marti, 8 noiembrie incepand cu ora 17 la hotelul Rin Central din Bucuresti.


VINERI: Rolul consultantului in management

VINERI: Rolul consultantului in managementAsociatia Consultantilor in Management din Romania (AMCOR) organizeaza pe 11 noiembrie, la hotel Hilton, incepand cu ora 9.00, un eveniment pe tema rolului consultantului in management.

Conferinta include 12 mese de discutie si 4 subteme. Tendintele la nivel european vor fi prezentate de Ezio Lattanzio, FEACO chairman, Assoconsult president.