UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Tiriac BankUniCredit Tiriac Bank organizeaza o conferinta in care va prezenta rezultatele financiare pentru anul 2011.

Vor lua cuvantul, in cadrul acestui eveniment, Rasvan Radu (CEO) si Stanislav Georgiev (CFO/Vicepresedinte Executiv).

Consiliul Investitorilor Straini

Consiliul Investitorilor StrainiConsiliul Investitorilor Straini (FIC) organizeaza o Masa rotunda dedicata problemelor din sectorul infrastructura.

Evenimentul va fi gazduit de catre Markus Wirth si Farrukh Khan, Co-Presedinti ai grupului de lucru pe Infrastructura si Membrii in Boardul FIC, iar oaspete de onoare va fi Alexandru Nazare (foto), Ministrul Transporturilor si Infrastructurii.






iStyle Baneasa

iStyle BaneasaLa conferinta de presa ce precede deschiderea de joi a celui mai mare magazin Apple din Europa de Sud Est va fi prezenta Dora Anca Popeneciu, general manager iStyle.

Wall-Street.ro a oferit informatii exclusive despre planurile companiei in Romania in articolul "iStyle: Vom vinde 7-8 iPad 3 pe zi si deschidem cel mai mare magazin Apple din Europa de S-E".

Conferinta CarpatCement Holding

Conferinta CarpatCement HoldingCarpatCement Holding, parte a grupului german HeidelbergCement anunta rezultatele financiare pentru anul 2011 si planurile din acest an.

La intalnire va fi prezent CEO-ul grupului, Florian Aldea.