Romanian M&A- Cum sa dezvolti si sa vinzi o afacere

Romanian M&A- Cum sa dezvolti si sa vinzi o afacereLa evenimentul organizat de catre Medien Conferences se va discuta despre problemele intreprinzatorilor romani, rolul institutiilor financiare internationale in finantarea economiei romanesti, importanta fondurilor de private equity si despre rolul business angels in cresterea intreprinzatorilor mici si mijlocii.

Principalii invitati sunt Lucian Anghel, presedinte BVB, Cornel Marian, Managing Director Romania Oresa Ventures si Raluca Nita, Director Advent International.

Conferinta de presa: Bricostore

Conferinta de presa: BricostoreBricostore, unul din cei mai importanti jucatori pe piata de bricolaj din Romania, organizeaza o conferinta de presa, unde Isabelle Pleska, CEO-ul grupului din Romania va discuta planurile si strategia companiei pentru acest an.

Evenimentul incepe la ora 11.

Seminar organizat de Tuca Zbarcea & Asociatii despre Noul Cod Civil

Seminar organizat de Tuca Zbarcea & Asociatii despre Noul Cod CivilAvocatii de la Tuca Zbarcea & Asociatii vor aborda in cadrul unui seminar urmatoarele teme: reductibilitatea clauzei penale in sistemul Noului Cod Civil, interventia instantelor in raporturile contractuale, implicatiile fiscale din perspectiva Noului Cod Civil si problematica garantiilor.

Discutiile vor fi putate de Florentin Tuca (avocat asociat), Cornel Popa (avocat asociat), Alexandru Cristea (tax partner), Mihai Dudoiu (avocat asociat).


Studiul Observatorul Cetelem Romania

Studiul Observatorul Cetelem RomaniaCetelem, companie de top pe piata creditelor de consum, organizeaza o conferinta de presa, unde va prezenta rezultate studiului Observatorul Cetelem Romania, realizat de BIPE la comanda Cetelem din Romania.

Studiul a fost realizat in 12 tari in care compania este prezenta si analizeaza comportamentul consumatorilor europeni in aceasta perioada, precum si tendintele de consum declarate pentru 2012.