10. Masini greu de FURAT

10. Masini greu de FURATOrganizatia Thatcham a premiat cele mai sigure modele de automobile care limiteaza prejudiciul, au sisteme de alarma greu de invins, dispozitive bune de imobilizare si sunt usor de reparat in urma unui accident.

Cele mai multe modele premiate in cadrul British Insurance Vehicle Security Awards 2012 apartin marcilor Volkswagen si Audi.

Citeste aici articolul complet.

9. Cele mai mari cresteri de salarii: cine castiga mai mult

9. Cele mai mari cresteri de salarii: cine castiga mai multDesi 2012 nu este un an foarte bun pentru piata muncii, au existat si domenii in care salariile au crescut. Astfel, cele mai semnificative cresteri ale castigului salarial mediu net care s-au inregistrat in ianuarie:

- cu 10,1% in prelucrarea lemnului, fabricarea produselor din lemn si pluta (cu exceptia mobilei;
fabricarea articolelor din paie si din alte materiale vegetale impletite);

- cu 7,3% in activitati de posta si de curier.

In luna ianuarie 2012, castigul salarial mediu nominal net a fost de 1.467 lei, in scadere fata de luna anterioara cu 137 lei (-8,5%). Valorile cele mai mari ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in intermedieri financiare (3.577 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante (852 lei).

Citeste topul complet aici.

8. Locuri din Romania care au facut inconjurul lumii

8. Locuri din Romania care au facut inconjurul lumiiDesi Romania nu exceleaza la vizitatori straini, sunt totusi cateva locuri de pe plaiurile noastre care au reusit sa faca inconjurul lumii.

De exemplu, de cativa ani, mai multe topuri ale celor mai spectaculoase sosele din lume, pozitioneaza Transfagarasanul pe primele pozitii. Soseaua din Carpati a primit un astfel de "titlu" si de la cei de la Top Gear.

Topul complet il puteti vizualiza aici.

7. 5 moduri prin care poti fi pacalit de "expertii" pietelor financiare

7. 5 moduri prin care poti fi pacalit de "expertii" pietelor financiareScandalul de frauda generat de fuga brokerului Cristian Sima a repus pe tapet riscurile la care sunt supusi investitorii in pietele financiare. Lasand la o parte riscul de piata, jucatorii pot foarte usor sa cada in plasa asa-zisilor experti.

Afla aici care sunt cele mai frecvente inselatorii si ce trebuie sa stii ca sa te feresti de ele.

6. Cine sunt oamenii din scrisorile lui Sima?

6. Cine sunt oamenii din scrisorile lui Sima?La doua zile de la izbucnirea scandalului privind disparitia brokerului Cristian Sima si a banilor administrati in numele clientilor, vineri au aparut o serie de presupuse scrisori ale acestuia in care se face referire la mai multi clienti si persoane importante din piata de capital romaneasca.

Afla cine sunt acestia din acest articol?

5. Sah la izolatia cu polistiren

5. Sah la izolatia cu polistirenA izola sau nu cu polistiren? Este intrebarea pe care beneficiarii si constructorii si-o pun inainte de a incepe constructia unui imobil sau de reabilitarea unui bloc ori casa.

In ultimul an s-au vehiculat tot mai multe scenarii vizavi de izolarea cu polistiren, iar o serie de voci din piata sustin ca efectele nocive ale folosirii unui astfel de produs pot duce in timp la grave probleme de sanatate, dar si la o risipa de bani.

Citeste articolul complet aici.

4. Barcelona, orasul cu expresia unei continue vointe de reinnoire

4. Barcelona, orasul cu expresia unei continue vointe de reinnoireDaniela Bizgan, director adjunct in cadrul distribuitorului de electrocasnice Marelvi, povesteste cititorilor Wall-Street.ro despre destinatia sa de vacanta, orasul preferat de multi romani, Barcelona.

Citeste aici articolul complet.

3. Cele mai vandute modele de masini in Romania

3. Cele mai vandute modele de masini in RomaniaCele mai vandute zece modele de masini noi pe piata romaneasca detin impreuna aproape jumatate din piata, circa 44%, din 53.500 de unitati.

In primele noua luni, doua modele noi au intrat in clasament, Skoda Fabia si Ford Fiesta, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).

Vezi aici topul complet.

2. Eroarea DE INCEPATOR care a costat Google 20 MLD. dolari

2. Eroarea DE INCEPATOR care a costat Google 20 MLD. dolariA fost o gafa foarte rar intalnita, mai ales pentru un gigant tehnologic precum Google.

Compania, care trebuia sa prezinte rezultatele financiare dupa inchiderea bursei de joi, a raportat mai repede profitul dezamagitor in fata unor investitori luati pe nepregatite.

Citeste aici mai mult pe aceasta tema.

1. Congresul PPE vs mitingul USL: atacuri dure pe ambele fronturi

1. Congresul PPE vs mitingul USL: atacuri dure pe ambele fronturiZiua ZERO a campaniei electorale: Congresul PPE se desfasoara la Palatul Parlamentului, concomitent cu lansarea candidatilor USL la Arena Nationala. Iata o selectie a celor mai importante evenimente si declaratii.

Citeste desfasurarea completa a evenimentelor aici.