1 / 4

Victor Ponta: Se implinesc 24 de ore de cand vorbesc doar despre economie

"Se implinesc 24 de ore din scurtul meu mandat de premier de cand vorbesc doar de economie" a spus Victor Ponta, in deschiderea Bucharest Economic Forum, un eveniment asemanator forumului de la Davos care isi propune sa reuneasca si sa coaguleze ideile mediului de afaceri local si ale factorilor de decizie.

Premierul a incercat sa sublinieze importanta problemelor economice, in pofida faptului ca in cateva ore va incepe campania electorala. El a explicat ca Romania are nevoie de repere pentru dezvoltarea economica, asa cum au fost aderarea la NATO, integrarea in Uniunea Europeana si asa cum ar putea fi, in 2019, preluarea mandatului semestrial la presedintia UE.

"Romania a experimentat in ultimii ani cea mai dura terapie in ceea ce priveste austeritatea raportat la alte state din UE, dar sper ca s-au invatat lectii importante, una dintre ele fiind disciplina fiscala", a apreciat Ponta.

Premierul considera ca dezvoltarea economica a Romaniei se va construi cu ajutorul mediului privat, iar in prezent suntem "la un moment 0, cu potential pozitiv".

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri