1 / 9

7 scenarii de investitii in 2008

Legea investitiilor enunta ca „nu toate ouale se depun in acelasi cos“. Pentru a lua cea mai buna decizie de investire a unor sume mari de bani, orice persoana ar trebui sa fie la curent cu tot ceea ce se intampla in lume, pe piata monetara si valutara, pe zona bursiera, cea imobiliara, dar sa aiba si cunostinte despre arta.

Pentru a acoperi aceasta nevoie, oamenii de afaceri citesc publicatiile de business, printre care se numara si Wall-Street.

Am cautat pentru 2008 plasamentele care promit sa genereze cele mai mari randamente. Vor fi acestea obiectele de arta sau investitiile pe bursa? Cu cat mai poate creste BET-ul in 2008? Leul sau euro, care va fi moneda cea mai eficienta pentru plasamentele in depozite? Ce oportunitati de investitii mai sunt pe piata imobiliara din Romania?

Wall-Street a analizat cele mai atractive optiuni de investitie pentru 2008, fie ca vorbim de un profil de investitor conservator, fie de un om de afaceri deschis la risc. Gasiti astazi sapte slide-uri care descriu estimari pentru fiecare instrument, cu avantajele si dezavantajele sale.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri