13 / 17

Cristian Rigu, Mazda Romania: Marea dorinta a copilariei era sa castig la loto

Cristian Rigu a fost numit in functia de country manager pentru Mazda Romania in luna ianuarie a anului trecut, iar inca din 2007 a incercat sa mareasca reteaua de dealeri din Romania si sa dezvolte brandul pe plan national, ajungand, in primele patru luni ale acestui an, la o crestere in vanzari cu 480% mai mari fata de aceeasi perioada a anului precedent.
Rigu a reusit intr-un timp relativ scurt sa-si indeplineasca obiectivele cu care a venit la bordul companiei, fiind ajutat de ambitia care il caracterizeaza si de felul sau de a fi, neinfluentabil.

“In copilarie, nu m-am lasat influentat de nimeni si nu am avut un model anume, ci am urmat exemplul parintilor mei in ceea ce priveste viata si comportamentul”, isi aminteste seful Mazda.

Desi astazi reprezentantul Mazda detine o functie si un rol important in industria auto din Romania, acesta sustine ca nu s-a gandit niciodata in mod special ca va ajunge sa aiba o pozitie de top intr-o companie de o asemenea talie, in sensul ca nu a urmat un “antrenament” particular pentru asta.

Cand era mic, CEO-ului de asta de la Mazda ii placea sa cante, drept pentru care toti vecinii pe care ii “teroriza” cu hobby-ul sau credeau ca Rigu va ajunge un mare cantaret.

Referitor la Ziua Copilului din anii copilariei sale, Rigu mentioneaza ca nu avea momente tocmai placute, din cauza manifestatiilor care se practicau in acea perioada. In schimb, acesta se bucura de faptul ca, in prezent, “copiii nu mai sunt implicati in astfel de evenimente si pot sa se joace in voie”.

Intrebat daca are vreun regret in legatura cu perioada in care era copil, Rigu a declarat ca atunci “cand esti mic iti doresti o multime de lucruri, dar nu toate visele se transforma in realitate, mentionand ca o mare dorinta a sa din copilarie era aceea de a castiga la Loto.

“Din pacate, pana in momentul de fata, aceasta dorinta nu s-a indeplinit”, a adaugat acesta zambind.

Amintindu-si de zilele infantilitatii sale, Rigu afirma ca ii placeau si ca inca ii mai plac desenele animate Tom & Jerry si ca, daca ar putea sa dea timpul inapoi, si-ar dori sa faca mai multe nebunii, asa cum face orice copil, dar si sa aloce mai mult timp pentru joaca.

Asadar, chiar daca seful Mazda nu se juca foarte mult, acesta nu avea o anumita pasiune pentru o materie de la scoala, acordand, dupa cum insusi declara, “aceeasi atentie tuturor materiilor”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri