3 / 7

Cum se restructureaza Apararea

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Stanisoara, a dispus reducerea personalului cabinetului cu 20 de procente, astfel incat cinci din cele 26 de posturi vor fi desfiintate, a declarat purtatorul de cuvant al MApN, Constantin Spanu.

Potrivit oficialului MApN, cheltuielile lunare pentru plata salariului celor cinci persoane se situeaza in jurul sumei de 21.500 de lei. Masura a fost luata incepand cu 1 august, a precizat Spanu.

Ministrul Stanisoara a luat decizia reducerii numarului de posturi din cabinetul personal, desi organizarea acestuia era exceptata de la regulile stabilite prin Legea nr 760/2001 privind organizarea cabinetului demnitarului din administratia publica centrala.

Spanu a precizat ca in urma intalnirii de sambata, de la Palatul Victoria, pe tema restructarii agentiilor guvernamentale, la care a participat si ministrul Stanisoara, nu s-a luat nicio masura concreta si ca deciziile se vor comunica la nivel central. In prezent, MApN are in subordine doua astfel de structuri, Romtehnica si Romavia.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri