1 / 5

Geoana: Victoria mea este in egala masura a lui Crin Antonescu

Citeste si Ce a urmat dupa alegeri: Bursa si leul, in suferinta

Candidatul PSD la Presedintie Mircea Geoana le-a multumit, dupa anuntarea exit poll-urilor, celor care l-au votat cat si presedintelui PNL, adaugand ca victoria sa este in egala masura a lui Crin Antonescu.

"Este o noapte frumoasa pentru democratia romaneasca!", a declarat Geoana, potrivit 9AM. El a adresat totodata multumiri aliantei cu PC, dar mai ales liderului PNL Crin Antonescu. "Ii spun lui Antonescu ca ce am facut in ultimele doua saptamani depaseste o simpla coalitie si o simpla majoritate", a declarat Geoana, potrivit televiziunilor de stiri.

Trei exit poll-uri il arata pe primul loc pe Mircea Geoana, cu un avantaj de 1,6 - 3,2% fata de Traian Basescu in turul II al alegerilor prezidentiale, in timp ce al patrulea sondaj ii plaseaza la egalitate pe cei doi candidati.

Geoana le-a mai multumit PNG, PIN, sindicatelor, patronatelor si organizatiilor de revolutionari.

Candidatul PSD a mai spus ca peste cateva zile va fi investit Guvernul Klaus Johannis si a spus ca sustinerea pe care i-a acordat-o Crin Antonescu reprezinta o "datorie de suflet" pe care i-o va purta liderului PNL toata viata.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat, ieri seara, ca ii felicita pe presedintele Mircea Geoana si pe Crin Antonescu, iar astazi va avea o intalnire la Bucuresti cu cei doi pentru "stabilirea pasului urmator".

"A fost un rezultat previzibil si astazi (n.red.: duminica) s-au intamplat doua lucruri exceptionale. Primul este prezenta mare la vot, care arata ca politica e importanta pentru romani, si al doilea lucru este acela ca alternanta la putere devine o regula, ceea ce este bine pentru democratia noastra tanara," a spus Johannis, potrivit NewsIn.

Primarul Sibiului, nominalizat ca premier de catre Mircea Geoana, a adaugat ca astazi va fi la Bucuresti pentru a discuta cu Mircea Geoana si Crin Antonescu ceea ce urmeaza sa se intample in continuare.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri