asigurare, Pintilie Broker de Asigurare, Valentin Radu, biciclete, divort, restructurare, violenta domestica,

CASCO pentru biciclete

CASCO pentru bicicleteCele mai frecvente cereri pe care asiguratorii din Romania nu le pot onora sunt pentru asigurarea bicicletei in afara perimetrului locuintei, un soi de CASCO pentru biciclete. Bicicleta asigura deseori un acces facil catre orice destinatie intr-un mod mai relaxat si antrenant decit in cazul calatoriei cu autobuzul ori cu masina personala. Insa, revolutia pe doua roti din marile orase ascunde si riscuri de furt sau avarie.

"In prezent bicicleta poate fi asigurata, insa doar in cadrul unei asigurari de locuinta, la un loc cu alte bunuri pe care asiguratul le poseda. Dar bicicleta este expusa cel mai mult in afara casei, iar riscul de a fi deteriorata dintr-o anumita cauza este destul de mare", a declarat Valentin Radu, director de comunicare in cadrul Pintilie Broker de Asigurare (PBA).

V-ati asigura bicicleta? Comentati aici.

Asigurare in caz de violenta domestica

Asigurare in caz de violenta domesticaAr mai putea exista o asigurare in caz de violenta domestica. Violenta in familie reprezinta o problema sociala grava, considerata o forma de tortura datorita caracteristicilor sale. Impactul social al violentei in familie este extins, deoarece aceasta afecteaza nu numai victimele, dar si persoanele care sunt martore sau au cunostinta de situatii de violenta in familie.

"Practic, vatamarile corporale se asigura in prezent printr-o polita de sanatate. Dar daca o persoana vrea si despagubiri morale, le poate primi prin incheierea unei asigurari separate, prin intermediul careia victima primeste bani de la asigurator, fara sa mai fie nevoita sa dea in judecata vinovatul si sa treaca prin proces", spune Valentin Radu.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Asigurare in caz de restructurare

Asigurare in caz de restructurareSi o polita in caz de restructurare reprezinta un scenariu posibil. Nu este vina ta ca esti dat afara de o companie care nu isi mai permite sa pastreze mare parte din angajati, de aceea iti faci o asigurare de acest tip si primesti despagubiri in momentul in care ramai fara loc de munca.

Asigurare de divort

Asigurare de divortAm mai putea vorbi si despre o asigurare de divort, in momentul in care este implicat adulterul in ecuatie.

Celalalt te inseala, vrei sa divortezi si ti se dau despagubiri, in care sa fie incluse practic cheltuielile de divort si pagubele morale.

Asigurare cu plan de salvare

Asigurare cu plan de salvareCand ai o familie de obicei plictisitoare cand e ziua cuiva sau exista o aniversare oarecare, ori trebuie sa participi "obligatoriu" la un eveniment legat de locul de munca pentru a-i multumi pe sefi, cu aceasta asigurare destinata unui plan de salvare ar putea fi cineva platit sa iti asigure o "urgenta" reala pentru care nu ai de ales si trebuie sa ratezi intalnirea.

Cu siguranta familia, si in special sefii tai vor intelege, daca motivul este bine gandit si prezentat.

Sursa text si foto: Insure.com