Bram Boon - ING Asigurari de Viata

Bram Boon - ING Asigurari de ViataBram Boon a revenit la conducerea ING Asigurari de Viata, dupa o perioada de aproape patru ani de zile in care a gestionat operatiunile din Grecia de asigurari si pensii ale companiei olandeze.

Boon a mai detinut functia de CEO ING Asigurari de Viata Romania in perioada 2004–2008.


Cristian Sporis - Raiffeisen Bank

Cristian Sporis - Raiffeisen BankCristian Sporis, fost secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice, s-a reintors luna trecuta la Raiffeisen Bank, unde a preluat pozitia de vicepresedinte responsabil cu divizia corporate a bancii.

Sporis a fost numit secretar de stat responsabil cu Trezoreria in luna februarie, imediat dupa instalarea Guvernului Ungureanu.

Acesta s-a angajat la Raiffeisen Bank din 2002, la putin timp dupa preluarea Bancii Agricole de catre grupul austriac.

Mihai Ghyka - Bergenbier

Mihai Ghyka - BergenbierMihai Ghyka, unul dintre cei mai importanti executivi romani, a fost director general al InBev Romania (in prezent Bergenbier) intre ianuarie 2006 si martie 2008.

La acea data, acesta a parasit mediul corporatist pentru a se dedica unor planuri personale. La 1 ianuarie 2010 Ghyka revine la conducerea Bergenbier, insa numai pentru un an si jumatate.

Din vara lui 2011, Mihai Ghyka ocupa functia de manager al diviziei comerciale consumer a Vodafone.

foto: Agerpres


Dusan Wilms - Metro

Dusan Wilms - MetroDusan Wilms a preluat la 1 iunie 2009 functia de director general Metro Cash & Carry Romania si Moldova, dupa ce timp de aproape 5 ani a ocupat diferite pozitii in cadrul grupului german.

Wilms a mai fost director general la Metro Cash & Carry Romania si Moldova in perioada 1999-2004.


Peter Weiss - Bancpost

Peter Weiss - BancpostPeter Weiss a preluat la 1 ianuarie functia de director general al Bancpost, dupa ce timp de cinci (2005-2009) a ocupat pozitia de CEO la ABN Amro Romania (RBS Romania).

In toamna anului 2009, Weiss a preluat pozita de CEO al RBS in Grecia.

La finele lunii mai a acestui an, Weiss a renuntat la pozitia de director general al Bancpost din considerente personale.

Violeta Ciurel - AXA Asigurari

Violeta Ciurel - AXA AsigurariVioleta Ciurel a preluat in toamna anului 2010 conducerea AXA Asigurari, dupa ce timp de doi ani aceasta a detinut functia de presedinte ING Regional Greenfields and Business Development Insurance in Europa Centrala.

Pana in 2004, Ciurel a fost presedintele ING Asigurari de Viata Romania timp de cinci ani.




Loredana Butnaru - Gorenje Romania

Loredana Butnaru - Gorenje RomaniaLoredana Butnaru s-a intors in luna mai 2012 la conducerea producatorului sloven de electrocasnice Gorenje, pe pozitia de director executiv, functie pe care a ocupat-o si in 2009.

In ultimii 3 ani, acesta a fost director executiv la Marelvi Impex.




Dragos Damian - Terapia Ranbaxy

Dragos Damian - Terapia RanbaxyDragos Damian a revenit la sfarsitul anului 2009 la conducerea producatorului de medicamente Terapia Ranbaxy. Acesta a mai fost CEO al companiei in perioada 2006-2008.