1 / 4

40% dintre COO aspira sa fie promovati in pozitia de CEO in urmatorii 5 ani

Pe pietele cu crestere rapida, insa, proportia acestora creste considerabil, pana la 54%. Daca multi directori operationali de pe pietele dezvoltate sunt concentrati pe obtinerea unei eficiente operationale sporite pentru a apara pozitia companiei lor pe piata, directorii operationali din pietele cu crestere rapida au o lista de prioritati de invidiat, care include necesitatea de a dezvolta organic capacitatea de productie si de a se asigura ca resursele adecvate sunt folosite in mod eficient pentru a profita de toate oportunitatile de crestere.

Implementarea acestei agende necesita un mod de gandire puternic antreprenorial si strategic care, alaturi de capacitatea de eficientizare si optimizare a proceselor, sa poata genera o crestere sustenabila.

Directorii operationali din pietele cu crestere rapida recunosc faptul ca procesul de crestere trebuie sa aiba loc in contextul unei eficiente sporite, iar acesta dubla concentrare, atat pe cresterea la varf, cat si pe performanta de baza, necesita o paleta mult mai larga de competente care ii transforma in candidati ideali pentru alte roluri de conducere in viitor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri