1 / 5

Black Friday la Raiffeisen Bank

Campania de reduceri lansata de catre cei de la Raiffeisen Bank se va desfasura pana pe data de 29 noiembrie. Banca ofera reduceri atat pentru persoanele fizice, cat si pentru companii, dar acestea trebuie sa indeplineasca o serie de conditii.

Oferta Black Friday Raiffeisen Bank

  • Reducere de la 10,25% la 6,9% pentru creditul de nevoi personale Flexicredit si creditul de refinantare fara ipoteca. De aceasta reducere vor beneficia primii 10.000 de clienti care aplica online pentru unul din aceste credite pana pe 29 noiembrie 2016.
  • Taxa zero in primul an si 36 de rate la eMag pentru cardul de cumparaturi. Doritorii trebuie sa aplice online in perioada 24-29 noiembrie 2016. Ulterior momentului aplicarii pe site, sa solicite bancii, pana cel tarziu 15 decembrie 2016, emiterea cardului, prin completarea si depunerea Cererii de emitere card de credit in oricare agentie Raiffeisen.
  • 6 luni taxa de administrare zero si fara conditie de venit la pachetele de cont curent.
  • 6 luni costuri bancare Zero si avantaj firma pana la 674 de euro la pachetele de cont curent pentru IMM-uri. Printre principalele conditii:
  1. IMM-ul trebuie sa aiba cifra de afaceri de pana la 5 milioane de euro, conform ultimului bilant anual
  2. sa fie firma fara conturi deschise la Raiffeisen Bank la data inceperii campaniei
  3. sa fie persoana juridica inregistrata la Registrul Comertului din Romania, conform legilor in vigoare
  4. sa fie unul din primii 1.000 de clienti care aplica online pentru unul din aceste pachete in perioada 24 - 29 noiembrie 2016, inclusiv, prin completarea formularului regasit pe www.raiffeisen.ro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri