1 / 7

Planul de afaceri al Aviva Romania, atins in proportie de 95%

“In conjunctura actuala, 2008 a fost un an bun pentru noi, iar planul de afaceri a fost atins in proportie de 95%. Totusi, suntem ingrijorati de o posibila incetinire a economiei, iar acel 5% neatins din tinta este explicat prin scaderea ritmului de crestere a creditelor pe piata intrucat o parte a afacerii noastre este ceea ce numim credit life, care acopera asigurarile de viata. Acest segment a incetinit in ultima luna. In afara de asta, a fost un an bun”, a declarat Shah Rouf, CEO Aviva Grup Romania.

Aviva Grup Romania include la aceasta data trei companii: Aviva Asigurari de Viata, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat si Aviva Investors Romania, care a fost achizitionata in luna septembrie a anului trecut.

Pe segmentul de pensii private, compania are 312.000 de clienti, in cadrul pilonului II (pensii private obligatorii), iar pe pilonul III (pensii private facultative) aproximativ 8.000 de clienti. Pe partea asigurarilor de viata, compania are 17.000 de clienti si inca 4.000 pe segmentul de credit life.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri