Unitatile Raiffeisen Bank din marile centre comerciale vor fi deschise

Unitatile Raiffeisen Bank din marile centre comerciale vor fi deschiseUnitatile Raiffeisen Bank Romania, inclusiv call-center-ul bancii, vor fi inchise pe data de 1 decembrie, cu exceptia celor care functioneaza in cadrul marilor centre comerciale (mall-uri si kypermater-uri). Call-center-ul Raiffeisen Bank va asigura asistenta permanenta doar pentru carduri, serviciile MyBanking si Raiffeisen Online si pentru clientii Exclusive.

De asemenea, pe 1 decembrie, nu se vor putea efectua tranzactii prin Raiffeisen Direct, cu exceptia acelor clienti care si-au activat facilitatea Raiffeisen Direct Interactiv si au setate plati prestabilite, iar programul pentru efectuarea tranzactiilor prin Raiffeisen Direct Interactiv este 8:00 - 17:00, mentioneaza reprezentantii institutiei de credit.

Pe 1 decembrie, agentiile Raiffeisen Bank din Selgros vor functiona intre 8:00 si 20:00, agentia Colentina 1 din Carrefour, intre 9:00 si 20:00, agentia Vergului (Bucuresti) si agentia Grigorescu (Cluj) din incinta Cora, intre 9:00 si 20:00, agentia Liberty Center, intre 10:00 si 20:00, agentia Titan Mall, intre 10:00 si 19:00, agentia Vaslui Mall, intre 10:00 si 18:30, agentia Armoniei (Arad), intre 10:30 si 19:00, iar agentia Era (Iasi), intre 10:00 si 20:00.

Raiffeisen Bank ofera produse si servicii bancare persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor si are o retea teritoriala de peste 550 de unitati in intreaga tara. Banca are circa 2 milioane de clienti persoane fizice, peste 100.000 clienti IMM si peste 4.400 corporatii mari si medii. In plus, Raiffeisen Bank are o retea de peste 1.000 ATM-uri, 8.500 EPOS-uri, 1.5 milioane carduri de debit si peste 300.000 carduri de credit.

Toate unitatile Bancii Comerciale Carpatica vor fi inchise

Toate unitatile Bancii Comerciale Carpatica vor fi inchiseIn sens opus, toate unitatile Bancii Comerciale Carpatica o sa fie inchise in data de 1 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa al institutiei de credit.

Banca Comerciala Carpatica are sediul central in Sibiu si este una dintre putinele banci de pe piata locala ce are capital majoritar roman.

Banca are, in prezent, o retea teritoriala formata din 200 de sucursale, agentii si reprezentante in toata tara si ofera produse si servicii financiar-bancare pentru peste 400.000 de clienti persoane fizice, IMM si Corporatii.

Unitatile UniCredit Tiriac, inchise pe 1 decembrie, cu exceptia agentiilor Metro

Unitatile UniCredit Tiriac, inchise pe 1 decembrie, cu exceptia agentiilor MetroSucursalele UniCredit Tiriac Bank vor fi inchise pe data de 1 decembrie, singurele unitati care vor functiona fiind agentiile Metro, cu program intre orele 09:00 si 18:00, a anuntat banca.

La finalul lui septembrie, UniCredit Tiriac Bank avea o retea de 245 de unitati, numar similar situatiei de la jumatatea anului, si aproape 3.000 de salariati.


Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul

Unitatile BCR nu vor lucra cu publiculUnitatile teritoriale de retail ale Bancii Comerciale Romane, inclusiv cele din incinta mall-urilor, centrele de afaceri corporate, precum si complezele de pregatire si administratia centrala a bancii nu vor avea program cu publicul in datade 1 decembrie.

Banca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, reprezentantii bancii au precizat ca vor asigura alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM) si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incit clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare.

Detinatori de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de aAsistenta Carduri va fi disponibil pe parcursul intregii zile.

Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR va fi disponibil conform urmatorului program: Alo 24 Banking BCR - intre 8:00 si 22:00, iar Click 24 Banking BCR pe parcursul intregii zile, clientii beneficiand, de asemenea, si de suport tehnic.

Zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare pe parcursul intregii zile. Easy 24 Banking BCR este o zona amenajata in cadrul anumitor unitati BCR, 100% automatizata, dotata cu echipamente ce permit efectuarea de operatiuni bancare.

BCR are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de aparate si de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card – circa 17.000 de POS.