iPhone cu ecran curbat

iPhone cu ecran curbatDocumente publice au subliniat designuri ale iPhone-ului cu ecran curbat si un iPad cu stativ, precum si discutii despre un iCar si un iPad de 7 inci. Samsung nu s-a lasat mai prejos si a prezentat indicii despre un device Galaxy cu ecran de 12 inci si retina display. Iata cinci dintre cele mai interesante dovezi si prototipuri prezentate in cadrul bataliei Apple-Samsung.

iPhone-ul curbat

La jumatatea anului 2011 circulau zvonuri privind un potential iPhone cu ecran curbat. S-a dovedit pana la urma ca iPhone 4S avea un ecran similar.

Cu toate acestea, Apple a luat in considerare un astfel de design pentru iPhone-ul original. Fostul designer Apple Christopher Stringer a declarat ca Apple intentiona sa produca un astfel de iPhone dar a renuntat din cauza costurilor mai mari.

iPad Surface

iPad SurfaceConceptul de suport integrat pe care Microsoft il va implementa in tabletele Windows 8 Surface nu sunt atat de inovative pana la urma.

Apple a luat in considerare o idee similara pentru iPad. Diferenta majora este ca Apple lua in considerare un sistem tip picior de trepied sau cric de bicicleta in timp ce viitoarea tableta Microsoft va beneficia de o bara de plastic pe spatele device-ului.

iPad-ul de 7 inci: Jobs se gandea la asta

iPad-ul de 7 inci: Jobs se gandea la astaSpeculatiile continua, de data aceasta in centru fiind un iPad de 7 inci care ar trebui sa concureze cu Amazon Kindle si Google Nexus 7, dar tableta mini inca nu a fost anuntata.

Cu toate acestea se cunoaste faptul ca Apple a luat cel putin in calcul un astfel de device, conform unui mail din ianuarie 2011 de la executivul Apple Eddy Cue, citat in documentele din fata Curtii.

Ce este insa mai surprinzator e faptul ca Eddy Cue pretinde in e-mail ca Steve Jobs era receptiv la idee. Fostul director executiv Apple “a desfiintat” in 2010 tabletele de 7 inci ale concurentilor spunand ca ecranele sunt prea mici pentru a crea aplicatii cu adevarat bune.

iMobile

iMobileNu este clar cat de departe a ajuns aceasta idee insa dupa succesul iPod-ului, executivii Apple au incercat sa gaseasca noi idei care sa propulseze compania mai departe de computere.

O idee a fost o masina branduita Apple, conform unui testimonial al executivilor Apple. De asemenea Millard Drexler, care este de asemenea CEO si presedinte al J. Crew Drexler a spus ca Jobs spera sa realizeze designul unei masini, inainte sa moara.

Samsung P10

Samsung P10Samsung ar putea anunta in curand o tableta Android cu ecran de 11,8 inci si cu rezolutie de 2560x1600 la 256 ppi, conform documentelor inaintate in instanta. Rezolutia ridicata a device-ului ar fi asemanatoare cu cea a celui mai recent model de iPad lansat de Apple.

Tableta poarta numele de cod P10 si ar putea fi lansata spre finalul anului curent sau in prima parte a lui 2013.