1 / 6

Orange, noua aplicatii lansate

Orange este primul operator din Romania care a lansat propriile aplicatii pentru smartphone, conform companiei acestea fiind descarcate de unul din trei utilizatori de smartphone-uri Orange.

Ca si in cazul concurentului Vodafone, filiala operatorului francez a realizat atat aplicatii proprii cat si pentru terte companii.

In decembrie 2010 compania lansa TV de la Orange pentru iPhone si pentru Android. Atat pe iTunes cat si pe Google Play aplicatia are doua stele.

Orange Film pentru iPhone a fost lansat in august 2010 in timp ce Orange Film pentru Android a fost lansat in decembrie 2010. Varianta pentru iOS este mai slab cotata, avand 3 stele, in timp ce varianta Google are patru stele din cinci.

Operatorul a mai lansat cu numele brandului Orange Explorer pentru iPhone si pentru Android (aplicatia are trei stele jumatate) iar pentru clienti compania a lansat Contul tau Orange pentru iPhone si pentru Android. Acesta din urma are doua stele si jumatate in Google Play si doua stele in App Store.

Compania a mai lansat Orange Supporter’s Cup pentru iPad, iPhone, Android, BlackBerry, Windows Phone, Bada si telefoane java

Pe langa aceste aplicatii, compania a mai lansat de-a lungul timpului UEFA Euro 2012 , The Goodies Hunt, Fotbal Info si Summer Well.

Per total, compania a lansat noua aplicatii.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri