1 / 11

Samsung la IFA 2012

De la Samsung, unul din cei mai mari producatori de electronice, se asteapta foarte multe. Anuntat oficial pentru data de 29 august, “flagshipul” producatorilor sud-coreeni va fi smartphone-ul Galaxy Note 2, telefonul-tableta care a inregistrat un succes neasteptat cu prima versiune lansata.

Ultimele zvonuri legate de viitorul smartphone produs de Samsung sustin ca avea un ecran mai mare - de 5,5 inch - si un procesor mai performant decat predecesorul sau, noteaza GSMArena.com.

Primul model Galaxy Note a avut ecran de 5,3 inch, insa Galaxy Note 2 va dispune o dimensiune de 5,5 inch tip SuperAMOLED, cu o rezolutie mai mare - de 1680x1050 pixeli - cu densitate a numarului de pixeli de 360ppi (pixel-per-inch – n-red).

Noul Samsung Galaxy Note 2 va avea un procesor dual-core ARM-15 si 1,5 GB memorie RAM si o camera foto de 8 MP.

Mai mult decat atat, gadgetul celor de la Samsung va avea si conectivitate 4G LTE in versiunea internationala, scria Wall-Street.ro la inceputul lunii august.

De cealalta parte, pe segmentul de home entertainment, Samsung pregateste lansarea unei noi game de televizoare bazate pe tehnologia OLED, in timp ce pe linia portabilelor, producatorul sud-coreean ar putea prezenta un ultrabook cu touchscreen numit Ultra Convertible.

Foto cover: captura androidheadlines.com


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri