1 / 6

Amazon

Centrul de software deschis de retailerul Amazon la Iasi in 2005 a ajuns la peste 100 de angajati, iar recrutarile continua, insa oficialii companiei nu au dorit sa precizeze cati oameni vor mai angaja pana la finalul lui 2012.

Pe site-ul centrului sunt publicate 23 anunturi de locuri de munca, cele mai multe fiind pentru ingineri de dezvoltare software. Pe de alta parte, nu este precizat care dintre aceste anunturi mai sunt valabile, unele dintre fiind publicate chiar din decembrie anul trecut.

“Echipa din Iasi este dedicata dezvoltarii platformei Amazon, dezvoltatorii nostri avand astfel sansa de a lucra la proiecte care au impact in mai toata lumea Amazon. Pe langa grupul software, in Iasi mai avem o organizatie de servicii de business, care ofera suport catre organizatiile de retail europene”, spune Lucian Vornicu , directorul general al Amazon Development Center Romania.

Centrul de dezvoltare software al Amazon in Romania a fost deschis la Iasi in 2005, iar anul trecut a avut o cifra de afaceri de 2,47 milioane de euro si un profit net de aproape 170.000 de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri