1 / 9

Ludovic Pech, CFO Orange Romania

Ludovic Pech este din aprilie 2010 director financiar si secretar general in cadrul Orange Romania, cel mai mare jucator din telecomul local, cu afaceri de 913 milioane de euro anul trecut.

Managerul a absolvit Scoala Superioare de Comert ESCEM si un MBA la ESCP Europe, iar din 1994 lucreaza in cadrul grupului France Telecom.

In perioada 1994-1998 a lucrat ca auditor si consultant, iar intre 1998 si 2000 a fost director de dezvoltare internationala al Wanadoo, o fosta companie de internet a France Telecom.

Ulterior a fost, timp de sase ani, directorul financiar al filialei Orange din Spania. Inainte de venirea in Romania, Pech a fost, timp de patru ani, vicepresedinte al France Telecom, responsabil de divizia internationala de telefonie fixa si internet a grupului.

Esti director financiar sau antreprenor interesat de fiscalitate? Participa la conferinta “Fiscal 2013” organizata de Wall-Street.ro miercuri, 3 aprilie. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul disponibil aici.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri