Aaron Levie

Aaron Levie

CEO, Box

Bun: Primul an in care conversatia privind tehnologia s-a schimbat de la fragmente si idei mici la ceva aspirational care “poate schimba lumea”. Cu livrarea prin drone, Amazon a starnit mai mult conversatie decat un produs.

Rau: Cand am incercat Google Glass, ceva s-a stricat. Produsul mai trebuie perfectionat.

John Hering

John Hering

CEO, Lookout

Bun: Sistemul corporatist este ceva “chiar cool” acum. Produsele lor au un design din ce in ce mai placut si mai util, din ce in ce mai aproape de consumatori.

Rau: Imi place competitia in piete. Utilizatorul final este cel care castiga. Asa ca speram ca vom asista la un al treilea sistem de operare mobil cu adevarat relevant. Android, deloc surprinzator, domina si iOS este de asemenea foarte puternic, dar nu am simtit ca ar putea veni o alta prezenta puternica. Destul de dezamagitor.

Trip Adler

Trip Adler

CEO, Scribd

Bun: Antreprenorii vorbesc mai putin si fac mai mult. Oamenii incep sa gandeasca din ce in ce mai mult pe termen lung. Sunt axati mai mult pe business decat pe hype.

Rau: A devenit foarte usor sa atragi fonduri. (Silicon Valley) s-a aglomerat, aproape ca este ca in 1999. Pe de alta parte insa, apar si idei bune.

Jonathan Yaffe

Jonathan Yaffe

CEO, AnyRoad

Bun: Companii ca Uber, Airbnb si Pinterest se extind sustenabil pe plan international. O fac intr-un mod inteligent si localizeaza anumite servicii.

Rau: Atentia exagerat de mare acordata unor subiecte precum Snapchat si Bitcoin, acestora lipsindu-le substanta.

Paul Davison

Paul Davison

CEO, Highlight

Bun: Datorita avansurilor tehnologice, lucruri precum trackere pentru fitness, iBeacon al Apple si device-uri de mici dimensiuni, devin o posibilitate reala.

Rau: Moartea lui Aaron Swartz (cofondatorul Reddit) in ianuarie a fost o tragedie printre prieteni.