Nokia Lumia 1820

Nokia Lumia 1820

Nokia Lumia 1020, Nokia Lumia 1520 si acum Nokia Lumia 1820. Daca primul model a fost caracterizat si clasat de specialistii din domeniu drept smartphone-ul cu cea mai performanta camera foto de pe piata, iar cel de-al doilea a fost primul smartphone dezvoltat de catre Nokia ce a incorporat performantele unui procesor puternic si al unei constructii de peste 5 inch, de la Nokia Lumia 1820 se asteapta si mai mult.

Practic viitorul flagship al producatorului finlandez este de asteptat sa isi faca aparitia la Mobile World Congress 2014 (MWC), unul dintre cele mai importante targuri de tehnologie dedicate echipamentelor mobile.

Lumia 1820 va fi primul smartphone dezvoltat de catre Nokia ce va renunta la modelele colorate din plastic si va beneficia de o contructie metalica tip unibody (dintr-o bucata – nr.) si de o functie destinata camerei foto ce se va numi “Lytro-style” si va permite utilizatorului sa schimbe focusul unei imagini imediat dupa ce aceasta este realizata.

Este de asteptat totodata ca Lumia 1820 sa fie primul smartphone care va rula Windows Phone 8.1.

Nokia Lumia 929

Nokia Lumia 929

Dupa succesele Lumia 920 si Lumia 925 la nivel global, inca din luna noiembrie a anului trecut si-a facut anuntata prezenta modelul Lumia 929, practic o continuare a seriei de smartphone-uri dezvoltate de catre finlandezi.

Este de asteptat ca terminalul mobil sa inglobeze un procesor quad-core de 2,26 GHz cu 2GB de RAM si o camera foto de 20MP, intr-un terminal cu o diagonala de 5 inch si rezolutie Full HD.

Terminalul va fi disponibil in doua culori: pe alb si pe negru.

Momentan nu se stie cu exactitate data de lansare a noului dispozitiv.

Foto: captura winbeta.org via Windows Phone Central

Nokia Moneypenny / Lumia 635 si un update la modelul de succes Lumia 520

Nokia Moneypenny / Lumia 635 si un update la modelul de succes Lumia 520

O continuare a modelului de clasa media Lumia 625, Nokia Moneypenny, va fi un terminal disponibil atat in varianta single cat si dual-SIM.

De aceasta data Nokia va aduce pe terminalul mobil un ecran mai generos si suport 4G.

Nokia Lumia 635 va rula de asmenea Windows Phone 8.1.

O noua linie de smartphone-uri Asha

O noua linie de smartphone-uri Asha

Nokia Asha a fost dintotdeauna o alternativa viabila la smartphone-urile low cost oferite de catre concurenta.

Inca din 2013 linia de telefoane Nokia Asha a inceput sa capete tot mai mult forma si performantele modelelor Lumia, iar in acest an miza va ramane in aceeasi directie.

Cu performante noi si un design similar si tipic brandului finlandez, Nokia promite mult in zona de smartphone-uri low-end.

Nokia Lumia 2020, o noua tableta la orizont

Nokia Lumia 2020, o noua tableta la orizont

O alta miza importanta pentru Nokia ramane cea a tabletelor. Daca in 2013 compania a lansat tableta Lumia 2520, un model de 10,1 inch, compania finlandeza si-a propus ca in acest an sa testeze si piata tabletelor cu o rezolutie mai mica, de 8,3 inch.

Despre modelul Lumia 2020 nu se stiu inca foarte multe, cert este ca va fi lansat impreuna cu flagshipul Lumia 1820 la Barcelona, in cadrul MWC 2014.

In luna decembrie se vehicula posibilitatea ca Nokia sa renunte la productia modelului de 8 inch din cauza vanzarilor scazute pentru modelul 2520.

Foto: captura GSMArena.com