iPhone 6

iPhone 6

Pe langa smartphone-uri, clientii asteapta lansari inovatoare precum gadget-uri purtabile (wearable) precum ceasuri sau bratari inteligente, tablete si alte device-uri utile. Desi dezvoltatorii nu au dezvaluit foarte multe informatii despre viitoarele lansari din aceasta toamna, cateva imagini si zvonuri circula deja in piata.

iPhone 6

Zvonurile privind viitorul telefon al Apple au cuprins intreg Internetul, cum se intampla de altfel an de an. Este, fara indoiala, cel mai asteptat device din aceasta toamna. Rapoartele internationale indica ca data de prezentare a device-ului 9 septembrie, urmand sa intre in magazine inainte de sarbatorile de iarna. El ar urma sa aiba un ecran mai mare, de 4,7 inci si estetica noului iPad Air.

Pe langa acest model, alte zvonuri indica faptul ca Apple ar lucra si la un alt iPhone, de 5,5 inci, care ar putea sa fie lansat pe piata la finalul anului sau inceputul lui 2015.

Noi iPad-uri

Noi iPad-uri

Pe langa iPhone 6, similar cu ultimii ani, Apple va prezenta si noile modele de iPad. Daca zvonurile si imaginile sunt adevarate, noul iPad va avea o camera mai buna si un procesor mai puternic. Pe langa “clasicul” iPad, compania va prezenta, tot pe 9 septembrie, si noul iPad Mini 3.

iWatch

iWatch

Ceasul inteligent al companiei americane Apple ar urma sa se lanseze tot aceasta toamna – unii sugerand ca data luna octombrie. Cel mai probabil insa va putea fi gasit in retail, si in Romania, in ultimul trimestru al anului curent. Device-ul este potrivit pentru fitness si monitorizare a sanatatii.

Google Nexus X

Google Nexus X

Google urmeaza sa prezinte, tot in aceasta toamna, noul sau smartphone, Nexus X. Comparat cu predecesorul Nexus, Nexus X va avea mai multe facilitati, precum procesorul Snapdragon 805, camera de 13 MP si display 2K. O noua tableta Nexus ar putea face echipa la prezentarea smartphone-ului. Surse din piata spun ca noua tableta Google va semana, ca design, cu HTC One.

Motorola

Motorola

Motorola tureaza de asemenea motoarele pentru evenimentul din aceasta toamna. Zvonurile indica faptul ca luna septembrie va marca lansarea Moto X+1, succesor al lui Moto X. Noul terminal va avea camere dual-flash, un procesor mai rapid, Moto 360 si un ecran ma clar. Totodata zvonurile indica faptul ca si Motorola va intra pe piata device-urilor purtabile, prin cel putin un gadget care urmeaza a fi prezentat pe 4 septembrie.

Samsung

Samsung

Daca marele rival Apple prezinta noi modele de terminale mobile si gadget-uri, este inevitabil ca si Samsung sa faca acest lucru. Zvonurile indica faptul ca Galaxy Note 4, cu display de 5,7 inci va fi prezentat si lansat in aceasta toamna.

BlackBerry

BlackBerry

In final, avem noul terminal mobil de la BlackBerry care urmeaza sa fie lansat in septembrie. Smartphone-ul, “patratos”, vine cu senzor touch si design singular.

Sursa foto: Shutterstock: Gadgeturi