Design tipic Apple

Design tipic Apple

Desi ceasul Moto 360 s-a apropiat cel mai mult de design-ul Apple, restul producatorilor nu s-au remarcat cu aproape nimic pe partea de design. Jonathan Ive a adus design-ul iconic al Apple si in Apple Watch, acesta “mirosind” de la distanta a finisaj Apple. Colturile rotunjite arata deosebit.

Varietate de curele

Varietate de curele

Curelele reprezinta alta zona in care ceilalti producatori s-au impiedicat. Varietatea foarte mare a curelelor oferita de Apple se va potrivi tuturor gusturilor clientilor, fiind un camp deschis si pentru alti producatori. Unele sunt metalice, altele colorate, aurii sau din piele.

Interfata inedita

Interfata inedita

Apple a fost intotdeauna rege al design-ului interfetei. Interfata circulara a Apple Watch este foarte buna, chiar daca ecranul este de mici dimensiuni. Totul este controlabil folosind un buton interesant numit Digital Crown. Inca nu este clar cum va functiona insa fara indoiala producatorii de aplicatii vor lua in calcul noul sistem.

Ecosistem in constructie

Ecosistem in constructie

Apple are aplicatii care acopera mai multe segmente, de la mesagerie la apeluri pana la desenarea de mici animatii, totul prin touch. Apple pare a fi foarte serios in ceea ce priveste ceasul lansat de companie si a inceput deja sa construiasca ecosistemul din spatele lui. Este foarte clar, chiar de la prima prezentare, ca ceasul companiei americane nu umbla cu jumatati de masuri.

Senzori si inele colorate

Senzori si inele colorate

O multitudine de senzori pe spatele ceasului inregistreaza si arata utilizatorului date despre activitatile sale intr-o varietate de inele colorate. Doar la o simpla privire poti afla daca ti-ai atins scopurile (sportive), cat de aproape esti de ele – si asta, doar prin grafice usor de inteles. Apple devine astfel un concurent de temut pentru toate bratarile sportive de pe piata.

"Fete" diferite ale ceasului

"Fete" diferite ale ceasului

In final, ce este un ceas fara ora? Avand in vedere multitudinea de curele cu care sa il prinzi de mana, Apple Watch permite utilizatorilor sa gaseasca fix imaginea care sa se asorteze cu acestea. Mai mult, in mod sigur producatorii de aplicatii vor lansa unele noi, customizabile.