1 / 11

OnePlus One

Nu mai vorbim doar de Apple, Samsung, HTC sau Sony cand vine vorba de telefoane mobile. Asia vine puternic din urma cu branduri proprii care, incet, isi fac loc si in vietile romanilor – deseori cumparate chiar din China si ajungand “la noi” dupa o asteptare de 3-4 saptamani.


Intreg anul am urmarit cele mai interesante lansari, am testat zeci de produse si am tinut sa subliniem, la final de an, ce zece telefoane s-ar putea potrivi cel mai bine in buzunarul tau, inainte de Craciun. Incercam astfel sa subliniem functionalitatile, design-ul, sistemul de operare dar si pretul – un telefon nu trebuie sa fie extrem de scump pentru a intra in topul nostru.


Suntem in ultima luna a anului si avem de acoperit o pleiada de smartphone-uri care incearca sa atraga cat mai multi clienti – iPhone 6 si iPhone 6 Plus lupta umar la umar cu Sony Xperia Z3, LG G3 si HTC One M8, dar inroducem in top si nume mai putin cunoscute precum OnePlus One.

OnePlus One


Poate nu ai auzit niciodata de OnePlus One, dar daca deja l-ai folosit, poti poate intelege de ce il includem in top. Motivele sunt simple – este un telefon care are toata puterea, functionalitatile si software-ul customizabil la un pret foarte bun, pornind de la 1.500 de lei, varianta cu 16 Gb.


Telefonul nu face multe compromisuri, poate cele mai mari fiind lipsa microSD-ului si a unei baterii care sa poata fi scoase – dar sunt elemente importante mai mult pe hartie, decat ceva absolut necesar. Design-ul telefonului este eficient, nu neaparat stralucit, insa cei 3 Gb de RAM, procesul Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core si ecranul de 5,5 inci cu 16M culori fac treaba excelent.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri