1 / 6

Nokia Lumia 635 cel mai bun smartphone la sub 700 de lei

Daca nu empatizezi cu sistemul de operare si intreg ecosistemul Android al celor de la Google, trebuie sa stii ca exista alternative chiar foarte bune. Una dintre acestea este cea a smartphone-urilor Nokia Lumia, care functioneaza pe sistemul de operare Windows Phone dezvoltat de catre Microsoft.

Chiar daca momentan Microsoft a pierdut la nivel teoretic batalia pe segmentul sistemelor de operare pentru mobil, gigantul IT promite sa revina in forta cu viitorul sistem de operare Windows 10, dezvoltat atat pentru PC-uri cat si pentru dispozitivele mobile.

Dar daca nu mai poti astepta pana la finalul anului si ai nevoie de un telefon, afla ca ai de unde alege. Nokia Lumia 635 pare sa fie cea mai buna alegere cand vine vorba de un smartphone cu Windows Phone la un pret de circa 700 de lei. Telefonul deja se bucura de aprecierea utilizatorilor atat pe site-urile din Romania, cat si la nivel international.

Punctul forte al lui Nokia Lumia 635 este ca suporta 4G, ceea ce permite viteze de date mult mai mari decat oricare alt smartphone din aceeasi categorie de pret.

Posesorii lui Nokia Lumia 635 lauda bateria cu care este echipat smartphone-ul si despre care spun ca poate rezista si pana la trei zile si, mai mult decat atat, are si o constructie solida ceea ce ii confera siguranta.
Smartphone-urile Nokia au fost mereu laudate pentru felul in care au fost construite, doar ca sunt foarte multi utilizatori care se uita in prezent mai mult la specificatiile tehnice si mai putin la experienta in utilizare. Pe un telefon care costa circa 600 - 700 de lei Windows Phone este un sistem de operare foarte bine optimizat, care ofera o experienta de utilizare similara pe toata gama de produse.

Un pret foate bun la Nokia Lumia 635 gasesti zilele acestea la evoMAG , dar sunt oferte bune si la magazinele BADABUM sau AZERTY.

Pe langa 4G, Nokia Lumia 635 dispune de un ecran cu o diagonala de 4,5 inch, un procesor quad-core capabil sa ruleze cele mai noi aplicatii si o baterie cu o capacitate de peste 1.800 de mAh.

Avantajul smartphone-urilor produse de catre Microsoft in colaborare cu Nokia este ca acestea vin intr-o varietate de culori. Lista de culori disponibila o poti consulta pe evoMAG.

Printre alte smartphone-uri demne de luat in seama se numara:

  • Allview V1 Viper (4,7 inch/Quad Core/1GB RAM/8MP), la un pret foarte bun pe eMAG;
  • Evolio Neos – Dual SIM (4,5 inch/Quad Core/1GB RAM/8MP), la un pret foarte bun pe CEL.ro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri