1 / 6

Locul 5 - Sony Xperia Z5 Compact

Sony este unul dintre cei mai longevivi producatori de smartphone-uri la nivel global, o companie care a ramas in piata de profil in ciuda declinului vanzarilor din ultimii ani si a luptei tot mai acute cand vine vorba de batalia cu gigantii asiatici din China sau Coreea de Sud.


Chiar si asa, Sony a lansat in acest an mai multe versiuni ale varfului de gama Z5, iar in opinia noastra castigator este modelul Sony Xperia Z5 Compact, extrem de apreciat gratie dimensiunilor pe care le are, a performantelor si experientei in utilizare, precum si a autonomiei cu mult pe media din piata.


Una dintre cele mai mari probleme in randul utilizatorilor de telefoane mobile este autonomia gadget-urilor pe care acestia le detin. Se pare ca Sony a inteles acest lucru si a lansat pe piata un model de telefon care depaseste cu mult media pietei, cand vine vorba de autonomie.


Sony Xperia Z5 Compact dispune de un acumulator de 2.700 mAh, insa dimensiunea ecranului sau (de numai 4,6 inch), in combinatie cu rezolutia HD (1280x720 pixeli) fac ca smartphone-ul sa fie in topul telefoanelor cu cel mai mare timp de asteptare pana la epuizarea bateriei.


Chiar daca are un pret usor ridicat, pentru caracteristicile sale tehnice, Sony Xperia Z5 Compact a imprumutat o serie de avantaje de la fratii sai mai mari. Xperia Z5 Compact dispune de o camera foto de 23 de megapixeli, memorie de 2GB, functie High Res Audio pentru auditiile muzicale, un procesor Octa-Core (8 nuclee), precum si o capacitate de stocare standard de 32 GB.


Pret si disponbilitate: 2.349 de lei, la CEL.ro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri