1 / 4

Cine este noul sef de la Cosmote?

Stefanos Theocharopoulos s-a alaturat Grupului OTE in 2002 si detine, din anul 2006, pozitia de director executiv pentru dezvoltare de business al companiei OTEGlobe, membra a grupului OTE. El a mai ocupat si pozitia de director executiv Tehnologie in cadrul OTE Investment Services.

Noul director este presedintele boardului director al Hellas-Sat, precum si membru in consiliul de administratie al Cosmote Romania. El a fost, de asemenea, si membru in consiliile de administratie ale Armentel & OTE Sat Maritel.

"Contributia lui Nikos Tsolas la dezvoltarea Cosmote Romania a fost decisiva. Ii doresc de asemenea domnului Theocharopoulos mult succes in activitatea sa din Romania", a declarat directorul executiv al Grupului Cosmote, Michael Tsamaz.

Inainte de a se alatura grupului OTE, Theocharopoulos a detinut pozitii manageriale in companii precum O2 Germania, Dutchtone Olanda, Vodafone Grecia, Fujitsu Telecom Research Center Marea Britanie si Ericsson Hellas/Grecia.

Stefanos Theocharopoulos are 39 de ani si este licentiat al Universitatii Sussex in Inginerie Electronica, detinand si o diploma de Master of Science in Comunicatii Mobile &Comunicatii prin satelit din partea Universitatii din Westminster.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri