1 / 6

Orange investeste 200.000 de euro intr-un magazin propriu

Orange Romania, primul operator de telefonie mobila din Romania dupa numarul de clienti, are in prezent 76 de locatii proprii si peste 1.000 de magazine partenere.

Operatorul, care a anuntat recent 10 milioane de clienti, investeste aproximativ 200.000 de euro intr-o locatie, au declarat, pentru Wall-Street, reprezentantii Orange Romania.

La sfarsitul lunii ianuarie, fondul spaniol de investitii Ged Capital a cumparat retailerul clujean de telefonie mobila Plus GSM, astfel ca Fonomat a devenit al doilea mare retailer GSM din piata romaneasca, dupa Germanos, si cel mai mare partener Orange Romania. Reteaua de magazine Fonomat numara aproximativ 100 de magazine si a fost creata prin integrarea retelelor Plus GSM, Dasimpex si GSM Land.

Compania isi propune pentru acest an o strategie de retail care urmareste dezvoltarea echilibrata a retelei de distributie, prin deschiderea unor noi magazine proprii, precum si mentinerea si consolidarea colaborarii cu retelele eficiente ale partenerilor sai.

Compania va reamenaja anul acesta magazinul Orange Concept Store din Bucuresti, astfel incat acesta sa se adapteze mai bine spatiului neconventional.

Clientii Orange pot testa in magazin telefoanele intr-o zona special amenajata, isi pot plati factura si pot beneficia de avantajele programului Orange Thank You. In Orange Shop exista si un spatiu destinat oamenilor de afaceri, in care clientii business primesc asistenta si participa la prezentari ale produselor si serviciilor business oferite de Orange.

Oficialii Orange au declarat ca extinderea in sistem franciza nu reprezinta pentru companie un model care sa se incadreze in strategia de dezvoltare a retelei de distributie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri