1 / 6

Gates: Nu va exista nicio zi in viata mea in care sa nu ma gandesc la Microsoft

Gates se retrage din functia de director general al Microsoft, companie pe care a fondat-o impreuna cu prietenul sau din copilarie Paul Allen, in 1975, pentru a se concentra pe organizatia sa filantropica, Bill&Malinda Gates Foundation, cea mai mare din lume, finantata partial din averea sa, transmite Reuters, citat de NewsIn.

In cursul unei ceremonii organizate in campusul Microsoft, Gates, care va deveni presedintele companiei si va lucra cu jumatatede norma, i s-a alaturat directorului general Steve Ballmer pe scena, unde a sustinut un scurt discurs si a raspuns intrebarilor angajatilor.

"Nu va exista nicio zi in viata mea in care sa nu ma gandesc la Microsoft si la lucrurile minunate pe care le face", a declarat Gates, care si-a sters lacrimile in timp ce un grup de salariati s-a ridicat in picioare si l-a aplaudat.

Ballmer, un coleg al lui Bill Gates de la universitatea Harvard, s-a emotionat atunci cand a incercat sa descrie impactul lui Gates asupra companiei si asupra societatii in general.

"Nu putem sa ii multumim suficient lui Bill. Bill este fondatorul. Bill este liderul", a spus Ballmer. "Ni s-a dat o oportunitate enorma, iar Bill a fost cel care ne-a oferit aceasta oportunitate", a adaugat el.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri