1 / 5

Sell-out de 42.000 de notebook-uri

Compania a comercializat in primele noua luni prin distribuitorii autorizati aproximativ 42.000 de calculatoare portabile.

“Acer a vandut, de la inceputul anului 2008, aproximativ 42.000 notebook-uri (sell-out), prin distribuitorii autorizati din Romania (SCOP Computers, ELKOTech Romania si Torando Sistems) si partenerii comerciali ACER. Cresterea estimata in unitati vandute este de 194%, comparativ cu perioada similara a anului 2007”, a declarat, pentru Wall-Street , Constantin
Balmus, Business Manager Notebooks al Acer Romania.

In primul semestru, Acer a detinut prima pozitie a producatorilor de notebook-uri, cu o cota de 19%, si tinteste cresterea cotei pana la 20% pentru tot anul.

“In prima jumatate a anului 2008, conform estimarilor IDC, topul primilor 5 producatori de notebook-uri au fost Acer, Dell, Toshiba, HP si Fusitsu-Siemens Computers, care detin impreuna 80% din piata de notebook-uri din Romania. Acer ocupa prima pozitie in clasament, cu un total de 19%, si are ca obiectiv principal atingerea unei cote de piata de 20%, planificata la inceputul anului 2008”, a mai declarat Balmus.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri