1 / 4

Ce tinteste compania

"Ne vom adresa clientilor nostri sub brandul Fujitsu", subliniaza Kai Flore, CEO al companiei "transformate" de la inceputul lunii aprilie 2009 din joint-venture in subsidiara a concernului.

Odata cu preluarea participatiilor, concernul japonez high-tech trece in liga internationala de top. Fujitsu obtine la nivel international o cifra de afaceri de 60 miliarde dolari si are 170.000 de angajati. Sectorul european al ofertantului japonez de servicii complete de IT are aproximativ 40.000 de angajati, din care aproximativ 10.000 provin de la joint-venture-ul existent pana in prezent.

"De pe locul unu in Europa vom ajunge pe locul trei in lume", sustine Wolfgang Horak (foto), in calitatea sa de Senior Vice President South Eastern Europe la Fujitsu, responsabil al unui numar de 18 tari, din Austria pana in Turcia si Israel, inlcusiv Romania.

Experienta si know-how-ul pe care Fujitsu le-a castigat de-a lungul timpului punand la dispozitia clientilor sai o multitudine de solutii IT si administrand alaturi de partenerii sai infrastructurile complexe ale acestora, au demostrat ca nu va exista niciodata un singur tip de infrastructura IT.

Noua strategie de Infrastructura dinamica introdusa in Noiembrie 2008, ofera clientilor si partenerilor Fujitsu (furnizori, integratori de sistem si vendori independenti de software) un portofoliu extrem de variat care include: produse si servicii, solutii integrate, precum si solutii de „managed infrastructure” si “Infrastructure-as-a-Service”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri