1 / 4

Orange Romania, unul din cele mai importante business-uri ale companiei la nivel global

Business-ul din Romania este unul din cele mai importante ale companiei, a spus Thierry Millet, numit oficial CEO al Orange Romania, dupa ce Richard Moat, fostul sef al companiei la nivel local, a ales sa se intoarca in Marea Britanie si sa conduca divizia de telefonie mobila a T-Mobile, pentru a fi mai aproape de familia sa.

Conform lui Millet, business-ul Orange la nivelul Romaniei se va inspira din cel al intregului grup.

"Desi trecem prin provocari legate de criza economica, vom continua sa investim aici", a spus Millet. In cei 11 ani de cand Orange este prezenta pe piata locala, au fost investiti circa 1,6 miliarde euro. Procentul anual al investitiilor realizate in 2008 a reprezentat 13% din totalul veniturilor obtinute, insa in acest an va inregistra o contractie, a spus Olaf Swantee (foto), SEVP and global leader of Orange mobile.

Comentand numirea lui Millet in pozitia de CEO, Swantee a declarat ca experienta internationala, precum si cunoasterea aprofundata a pietei romanesti (Thierry Millet lucreaza de 7 ani pentru Orange in Romania), au facut ca acesta sa reprezinte cea mai potrivita alegere pentru sefia companiei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri