1 / 4

``In S1 se putea creste si mai mult``

In conditiile in care piata de outsourcing locala a atins 450 milioane dolari anul trecut, pozitionandu-se a treia la nivelul Europei de Est, dupa Polonia si Ucraina, in 2009, ea este asteptata sa creasca cu circa 30%.

La fel stau lucrurile si in cazul afacerilor Bit Solutions – in ultimii ani, cifra de afaceri a companiei a crescut cu pana la 30%. Anul trecut, firma de outsourcing a avut afaceri de aproximativ 1,9 milioane lei, iar in primul semestru din 2009 aproape un milion (450.000 euro).

“Din punctul meu de vedere se putea creste si mai mult, nu doar cu 15% fata de aceeasi perioada din 2008. Insa, daca fac o comparatie cu alte companii, care si-au micsorat cifrele de afaceri, ma declar multumit”, spune pentru Wall-Street Florin Scarlat (foto), director general al companiei.

Pentru 2009, el prognozeaza afaceri de 2,4 milioane lei.

Rezultatele au fost sustinute de castigarea de noi clienti. Bit Solutions furnizeaza servicii IT pentru 30 de clienti-companii permanenti, la care se adauga un numar important de clienti de proiect. De la inceputul anului, portofoliul companiei s-a extins cu 20%, iar reprezentantii Bit Solutions estimeaza ca acesta va mai creste cu circa 10 clienti noi pana la finele lui 2009, unele contracte fiind in desfasurare la momentul actual.

Pe de alta parte, Scarlat a spus ca, in ciuda cresterii numarului de clienti, compania s-a confruntat cu diverse situatii din aceasta perspectiva.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri