Dan Akerson, CEO General Motors

Dan Akerson, CEO General MotorsAkerson trebuie sa discute in fiecare dimineata cu reprezentantii grupului General Motors din Asia, inainte de a fi prea tarziu. De aceea, spune ca se trezeste de obicei la 4:30 - 5:00 dimineata.

Functia in cadrul General Motors este pentru Dan Akerson "complexa, interesanta si captivanta", dupa cum afirma acesta, fiind, totodata, cel mai bun loc de munca unde a lucrat vreodata. El se descrie, de asemenea, ca avand "din pacate, o multime de nopti nedormite".

David Cush, CEO Virgin America

David Cush, CEO Virgin AmericaCush se trezeste de dimineata la 4:15, trimite email-uri si isi suna asociatii de pe coasta de est a Statelor Unite. Aceasta numai dupa ce asculta emisiunile de sport la radio, citeste ziarul si face gimnastica.

Tim Cook, CEO Apple

Tim Cook, CEO AppleCook este cunoscut pentru faptul ca se trezeste in fiecare dimineata la ora 4:30 si trimite e-mailuri. Putin mai tarziu, la ora 5 poate fi gasit in sala de gimnastica.

La serviciu isi petrece destul de mult timp, fiind primul care intra in cladire si respectiv ultimul care pleaca de la birou.

Sursa foto: Wikipedia


Paul Polman, CEO Unilever

Paul Polman, CEO UnileverPentru a ramane competitiv atat mental cat si fizic, Polman, de origine olandeza, se trezeste la ora 6 dimineata. Astfel, seful Unilever are timp sa alerge pe banda din biroul sau si sa reflecteze asupra zilei de lucru, care este, probabil, una destul de agitata la o companie producatoare de bunuri alimentare si detergenti.

Sursa foto: Wikipedia

Howard Schultz, CEO Starbucks

Howard Schultz, CEO StarbucksSchultz isi incepe ziua cu un antrenament, care se rezuma de obicei la o plimbare cu bicicleta impreuna cu sotia sa, si ajunge la birou la ora 6 dimineata, scrie Business Insider.

Trebuie sa fie ceva la Starbucks, care te-ar putea determina sa te trezesti atat de devreme. Si presedintele companiei, Michelle Gass, se trezeste la 4:30 in fiecare dimineata pentru a merge la alergat. A facut acest lucru timp de 15 de ani. Trebuie sa fie de la cafea.

Sursa foto: Wikipedia

Robert Iger, CEO Disney

Robert Iger, CEO DisneyIger a spus publicatiei New York Times ca se trezeste la ora 4:30 in fiecare dimineata. El pretinde ca un astfel de program ii permite sa faca o serie de lucruri de rutina, cum ar fi sa citeasca presa, sa asculte muzica si sa faca exercitii.

De asemenea, are timp sa isi verifice e-mail-ul si sa se uite la televizor. Si toate in acelasi timp. Chiar daca este noapte si este perioada de liniste, el este "deja multitasking".

Jean-Martin Folz, fost CEO Peugeot

Jean-Martin Folz, fost CEO PeugeotAcum presedinte al Consiliului de Adminmistratie la Eutelsat Communications, fostul sef Peugeot se trezea dimineata pentru a prinde trenul de la ora 4 pe ruta Dijon - Paris. Astfel, pana cand ajungea la birou la ora 7 avea timp sa lucreze si la cateva rapoarte.

Folz avea, de asemenea, un Renault Espace convertit intr-un mini-birou astfel incat sa poata lucra in timp ce calatorea.

Sursa foto: Alstom.com

Padmasree Warrior, CTO Cisco

Padmasree Warrior, CTO CiscoChiar daca nu alearga direct la servici la putin timp dupa ce se trezeste la 4:30 dimineata, Warrior isi petrece o ora citind si scriind e-mail-uri, rasfoind presa, facand exercitii si pregatindu-si fiul pentru scoala.

Ajunge si la servici, cel tarziu la ora 8:30. Anterior a fost director tehnic la Motorola si este una dintre cele mai apreciate femei din business in timpul carierei profesionale.

Steve Reinemund, fost CEO PepsiCo

Steve Reinemund, fost CEO PepsiCoIn prezent, decan al Scolii de Business de la Wake Forest University, fostul CEO al Pepsi a spus publicatiei Yahoo Finance ca la ora 5:30, dimineata, deja rasfoieste presa. Citeste The New York Times, The Wall Street Journal, Financial Times si The Dallas Morning News inainte de ajunge la servici.

Sursa foto: CNBC

Fostii presedinti George H.W. Bush si George W. Bush

Fostii presedinti George H.W. Bush si George W. BushPe vreme cand era presedintele Statelor Unite (1989-1993), George H.W. Bush se trezea la ora 4 dimineata, chiar daca adormea cu numai doua ore in urma, mergea apoi sa alerge, iar pana in ora 6 era la birou. "Era ingrozitor", spune o fosta asistenta de la Casa Alba, nevoita sa tina pasul cu programul presedintelui in acea perioada.

Al doilea Bush avea un program asemanator si ajungea la Biroul Oval din Casa Alba la ora 6:45 dimineata. Obisnuia sa tina si sedinte la aceatsa ora. Matinali erau si oamenii din cabinetul sau: Colin Powell ajungea la birou la ora 6 dimineata, de unde nu pleca pana la ora 7 seara, in timp ce Condoleeza Rice se trezea la ora 4:30 pentru a ajunge la sala de gimnastica inainte de serviciu.

Sursa foto: georgewbush-whitehouse.archives.gov