China

ChinaStrainii care lucreaza in China au o viziune optimista asupra posibilitatilor de crestere a pietei.

Majoritatea expatilor care vin sa lucreze in China sunt atrasi in special de posibilitatea de a avea un salariu mai mare. Cu toate acestea, este putin probabil ca cineva din afara tarii sa castige mai mult de 200.000 dolari pe an.

Ca fapt pozitiv, tara asiatica este foarte apreciata din perspectiva costurilor pentru cresterea si intretinerea copiilor.

Dintre cei intervievati, 22% sunt de parere ca aceste costuri sunt mici comparativ cu alte tari, plus ca nivelul de calitate al serviciilor acordate copiilor s-a imbunatit in ultimii ani.

Egipt

EgiptPrincipale beneficii pe care le-ar avea cei care se muta in Egipt ar fi salariile si siguranta financiara.

Dintre expatii care deja traiesc in aceasta tara, 81% au marturisit ca sunt multumiti da nivelul salarial,95 au un venit disponibil mai mare de cand s-au mutat in Egipt, iar 60% au declarat ca pot economisi mai mult.

Sursa Foto Wikimedia Commons

Arabia Saudita

Arabia SauditaLa fel ca si in Egipt, principalul beneficiu pe care l-au raportat expatii au fost veniturile si siguranta financiara (28% in ambele cazuri).

Aproape toti expatii (98%) din aceasta tara au declarat cresterea venitului disponibil ( N. Red-Venitul disponibil – valoare de bani ramasa dupa plata taxelor), fata de media globala de 78%.

Singapore

SingaporeDintre cei care au ales ca destinatie Singapore, 66% au fost atrasi de o mai buna calitate a vietii, iar 65% de posibilitatile de avansare in cariera.

Thailanda

ThailandaMai mult de trei sferturi (78%) dintre emigrantii care au ales sa lucreze aici au marturisit ca au venituri mai mari comparativ cu media globala de 71%.

Majoritatea (82%) sunt de parerea ca aceasta tara este ideala pentru cei care doresc sa iasa la pensie.

Noua Zeelanda

Noua ZeelandaTara este recunoscuta pentru nivelul ridicat al calitatii vietii.

Aproape 80% dintre cei intervievati sunt de parere ca raportul munca-viata personal s-a imbunatatit de cand s-au mutat, fata de media de 30% inregistrata de expati la nivel global.