Ashton Kutcher - Steve Jobs

Ashton Kutcher - Steve JobsActorul Ashton Kutcher, cunoscut pentru productiile Two and a half men si Punk'D, a fost ales sa il interpreteze pe Steve jobs, cofondatorul Apple.

Productia cinematografica va urmari pasii pe care i-a parcurs antreprenorul din perioada cand era doar un pusti pasionat de calculatoare pana la momentul cand a devenit unul dintre cele mai respectate personalitati din industria IT.

Fimul va fi regizat de Joshua Michael Stern (Swing Vote), dupa un scenariu de Matt Whiteley, noteaza Variety


Sursa Foto Ryanericsongcanlas.wordpress.com

Robert de Niro - Bernard Madoff

Robert de Niro - Bernard MadoffActorul in varsta de 68 de ani va fi personajul principal al filmului, un fost expert financiar care a furat in jur de 50 de miliarde de dolari de la investitori, potrivit The Telegraph.

Viitoarea productie va fi inspirata de biografia scrisa cu ajutorul membrilor familiei lui Bernie Madoff. Drepturile cartii au fost cumparat de HBO care i-a cooptat pe de Niro si Jane Rosenthal de la Tribeca Productions in calitate de producatori.

Mark Zuckerberg-Jesse Eisenberg

Mark Zuckerberg-Jesse EisenbergFilmul "The Social Network" prezinta modul in care a luat fiinta si a evoluat una dintre cele mai populare retele de socializare. Rolul lui Mark Zuckerberg a fost jucat Jesse Eisenberg, actor care a mai fost distribuit in Adventureland.

Regizorul filmului, David Fisher, care a mai lucrat la proiecte precum “Zodiac” sau “Fight Club”

Scenariul peliculei este bazat partial pe cartea "The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook, a Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal" a autorului Ben Mezrich.



Sursa Foto TheSocialNetwork-movie.com

Howard Hughes-Leonardo DiCaprio

Howard Hughes-Leonardo DiCaprioActorul Leonardo di Caprio a fost ales pentru rolul industriasului Howard Hughes din filmul "Aviatorul".

Regia lungmetrajului a fost realizata de celebrul Martin Scorsese ( Gangs of New York, Taxi Driver, Raging Bull).

Pelicula urmareste cariera lui Hughes in domeniul cinematografiei, pasiunea lui pentru avioane si pe cea de proprietar de companie aeriana, conform NY Times.


Sursa Foto Warner Bros

Bill Gates-Anthony Michael Hall

Bill Gates-Anthony Michael HallFilmul "Pirates of Silicon Valley" descrie perioada de inceput a industriei IT dominata de patru personaje cheie: Steve Jobs, Steve Wozniak, Bill Gates, Paul Allen si Steve Ballmer.

Rolurile celor doi mari antreprenori, Bill Gates si Steve Jobs, sunt jucate de Anthony Michael Hall si Noah Wyle.

Resposabil pentru descrierea acestei lupte din anii '80 este regizorul scenarist Martyn Burke.



Sursa Foto Wikipedia

Henry Ford - Cliff Robertson

Henry Ford - Cliff RobertsonCastigorul premiului Oscar Cliff Robertson l-a interpretat pe Henry Ford, fondatorul binecunoscutei marci auto, in filmul din 1987 intitulat "The Man and the Machine".

Pelicula se bazeaza pe o biografie publicata in 1986 de Robert Lacey, care a fost transpusa pe marele ecran de regizorul Allan Eastman.

Fimul ce dureaza mai mult de trei ore se axeaza pe anumite puncte importante din viata industriasului, fara a intra foarte mult in detalii, actiunea fiind redusa la replici simple de dialog, potrivit New York Times.


Sursa Foto Wikipedia

Martha Stewart-Cybill Shepherd

Martha Stewart-Cybill ShepherdActrita Cybill Shepherd a reusit sa impresioneze in rolul Marthei Stewart, fimul biografic produs de NBC fiind foarte bine primit de critici.

Shepherd nu numai ca a reusit sa o personifice fizic pe celebra producatoare TV, dar prestatia sa a fost apreciata ca fiind extrem de veridica si apropiata de reactiile pe care le avea Stewart, noteaza San Francisco Chronicle.

Productia a fost regizata de Jason Ensler, iar scenariul a fost preluat dupa cartea scrisa de Christopher Byron.


Sursa Foto Wikipedia

William Randolph Hearst-James Cromwell

William Randolph Hearst-James CromwellJames Cromwell, actorul din LA Confidential, l-a portretizat pe William Randolph Hearst in filmul RKO 281, difuzat in 1999.

Scenaristul John Logan a bazat filmul in parte pe documentarul "The Battle Over Citizen Kane", potrivit Variety.

Filmul surprinde conflictul dintre magnatul media William Randolph Hearst, de la RKO Studios, si producatorul lui "Citizen Kane", Orson Welles.



Sursa Foto Wikipedia

Lee Iacocca-Walter Addison

Lee Iacocca-Walter AddisonIn adaptarea din 2009 a lui Zack Snyder dupa nuvela "The Watchmen", fostul CEO al Chrysler, Lee Iacocca este interpretat de Walter Addison.

Acesta a primit rolul lui Lee pentru ca seamana indentic cu acesta in perioada tineretii.

Adevaratul Lee Iacocca avea 83 de ani in momentul in care productia "Watchmen" a fost difuzata pe marele ecran.


Sursa Foto Wikipedia