1 / 6

Conturi de Twitter

Presa si jurnalistii americani:

Jurnalista de la sectia politica a Washington Post posteaza live-tweet, pe contul @feliciasonmez, mesaje de la anumite mitinguri de campanie, iar @Thecaucus este contul jurnalistilor de la sectia politica a New York Times.

Presa si jurnalistii francezi:

@afpusa2012 este o colectie de mesaje, informatii si fotografii postate de catre reporteri Agence France Presse (AFP) pe contul lor de Twitter, dar si stiri, titluri de pe prima pagina a cotidienelor americane, etc.

@LeMonde_USA: anchete si reportaje realizate de catre cotidian, dar si cele mai bune mesaje postate pe Twitter despre campanie, site-uri, stiri de agentie si link-uri catre bloguri gazduite de catre cotidian.

@slate2012 aduna toate articolele publicate de catre site-ul de stiri Slate.fr, oferind revista presei americane, "fact-checking" si anecdote de campanie.

Dintre jurnalisti, @FabSintes, corespondenta Radio France la Washington posteaza fotografii pe Twitter, informatii de culise si postarile sale pe blog. Acelasi lucru pe @TangiQuemener, contul corespondentului francez al AFP la Casa Alba si @ivancouronne, contul corespondentului AFP la Congresul american.

Tabara Obama:

In afara de @BarackObama si de contul adjunctului sau @JoeBiden, pot fi urmarite conturile consilierului apropiat al presedintelui @davidaxelrod, cel al lui @Lis_Smith - care este insarcinat cu coordonarea celulei de riposta si al Primei Doamne @MichelleObama.

Tabara Romney:

In afara de @MittRomney si de contul coechipierului sau @PaulRyanVP, pot fi urmarite conturile purtatorului de cuvant al lui Romney @RyanGOP si @andreamsaul, reprezentantul pentru presa al candidatului republican.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri